DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Suriyeli Öğrenci’den “Bayrak” Şiiri

Son Güncelleme :

16 Nisan 2015 - 10:26

/ kez okundu.
Suriyeli Öğrenci’den “Bayrak” Şiiri
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde okullar arası şiir okuma yarışması düzenlendi. Suriyeli Raşe Zeyir okuduğu “Bayrak” şiiriyle salonda yoğun alkış aldı.

Türkoğlu Misakı Milli Salonu’nda düzenlenen yarışmaya 18 okuldan öğrenciler katıldı. Gaziosmanpaşa İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Suriyeli Raşe Zeyir de Arif Nihat Asya’nın “Bayrak” şiirini okumak için sahneye çıktı. Raşe Zeyir, ezbere okuduğu şiirin ardından yoğun alkış aldı.

Raşe Zeyir, şiir okuduktan sonra, “Benim vatanım Suriye idi ama artık benim vatanımTürkiye’dir” dedi.

Raşe Zeyir birinci olamadı ama okuduğu şiirle salondakilerin gönüllerini aldı.

İlçe Mili Eğitim Müdürü Hacı Bozdoğan, 4. sınıf öğrencisi Raşe Zeyir’e hediyesini vererek öğretmeni Çiğdem Şerefli ve okul müdürü İsmail Akkaya’ya teşekkür etti. Bozdoğan, “Son derece mutluyum bizim bayrağımıza yönelik bu şiiri bu kadar içten okumanla onur duydum. Sizler kardeşimizsiniz. Bizler ekmeğimizi komşumuzla paylaşmasını seven bir milletiz. Başımızın üzerinde yeriniz var” dedi.

Bayrak şiiri yarışmasına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bozdoğan, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.