DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.102.959 5.548
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 10°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Şahbazlı TBMM’yi Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

20 Ağustos 2016 - 15:36

/ kez okundu.
Şahbazlı TBMM’yi Ziyaret Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği Öğrenci Temsilcisi, Kahramanmaraş Azerbaycan Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı, İNDEX Derneği Kahramanmaraş temsilcisi, Türk Kızılayı Kahramanmaraş Gençlik Kolları Şube Başkanı, Zengin Azerbaycan Uğrunda Mücadele Sosyal Birliğinin Türkiye temsilcisi, TUMİB (Türkiye Mezunları Sosyal Birliği) Kahramanmaraş Temsilcisi Tural Şahbazlı 15 Temmuz Darbe Girişiminde Haince bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisine Geçmiş Olsun ziyareti yaptı.
Ziyaret kapsamında Kahramanmaraş Milletvekillerini ziyaret eden Şahbazlı : “15 Temmuz Darbe Girişiminde Meclisi bile bombalamaktan çekinmeyen asker kifayetindeki teröristlere karşı korkmadan, canlarını ortaya koyarak ilk dakikalardan itibaren Meclis’te yapılan Olağanüstü Toplantıya katılan Sütçü İmam Ruhlu Kahramanmaraş milletvekillerimizi Azerbaycan’lı kardeşleri adından selamlamak ve geçmiş olsun dileklerimizi sunmak için Gazi Meclisimizi ziyaret ettik. İlk Önce Dış İşler Bakanımız sayın Mevlüt ÇAVUŞOĞLU ile görüşme, Azerbaycan’lı kardeşlerinin selam ve geçmiş olsun dileklerini sunmak nasip oldu. Sayın Bakanımız Azerbaycan’lı olduğumu öğrenince benimle Azerbaycan Türkçesinde konuşması ve “Gardaş necesen?” demesi ülkelerimiz arasındaki kardeşlik ilişkilerimiz açısında beni hem duygulandırdı, hemde gururlandırdı. Sayın Bakanımıza çok teşekkür ederim. Daha sonra Kahramanmaraş Milletvekilimiz sayın Mehmet Uğur DİLİPAK beyi ve Türkiye Parlamenterler Birliği Genel Başkanı sayın Nevzat PAKDİL beyi ziyaret ettik ve Azerbaycan’lı kardeşlerinin selam ve geçmiş olsun dileklerini sunduk. Samimi sohbeti ve sıcak ilgisinden dolayı Sayın Vekilimize teşekkür ederim. Meclis Genel Kurul Toplantısı dolayısıyla Genel Kurula katılan diğer vekillerimizi ziyaret edemesek de danışmanlarını ziyaret ederek sayın vekillerimize selam ve sevgilerimizi ilettik.” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.