DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

SAĞLIK HİZMETLERİNİN GÜLÜMSEYEN YÜZÜ HEMŞİRELERDİR

Son Güncelleme :

13 Mayıs 2015 - 15:04

/ kez okundu.
SAĞLIK HİZMETLERİNİN GÜLÜMSEYEN YÜZÜ HEMŞİRELERDİR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 12 Mayıs Hemşireler Günü nedeniyle düzenlenen yemekte konuşarak, “Hemşirelerimizin sağlık teşkilatı içerisinde müstesna bir yeri vardır. Sağlık hizmetlerinin görünün, gülümseyen ve umut veren yüzleri hemşirelerimizdir” dedi.

’12 Mayıs Hemşireler Günü’ nedeniyle Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (Diş Hastanesi)’nde görevli hemşirelerle bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.  Çamlıca Restoran’da akşam yemeğiyle başlayan programda konuşan Başkan Okay, sağlık sektörünün olmazsa olmazı olan hemşirelerin gününü kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Nursel Reyhanlıoğlu, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Belediye Başkan Yardımcısı Akif Kahveci, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Şule Ülger,  Kahramanmaraş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi  Müdiresi Güllü Kahveci ve çok sayıda hemşire katıldı.

Hemşirelere hitaben bir konuşma yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, “Sahip olduğumuz en değerli hazinemiz olan sağlığımızın koruyucuları hemşirelerimizle böyle bir akşamda bir arada bulunmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim” diyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Sizler mesleğinizi icra ederken yaşadığınız onca sorun ve meşakkatlere karşın bizlere ‘kız kardeş’ samimiyetinde hizmetler sunmaktasınız. Geçmişi çok eskilere dayanan mesleğinizin toplum için olmazsa olmazı derecesinde önemi vardır. Geçmiş yıllarda ülkemizin diğer sorunlarına ilaveten ciddi oranda sağlık hizmetleri sorunu da bulunmakta idi.”

Sağlık sektörünün doğru politikalar ve özverili çalışmalar sonucunda çok verimli bir seviyeye geldiğini hatırlatan Başkan Okay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: ”

“Doğru politikalar ve sizlerin fedakar tutumları sayesinde bugün en fazla gurur duyduğumuz başarılara birlikte ulaştık. Sağlık sektörümüz uluslararası paydaşlarla boy ölçüşür durumdadır. Hemşire sözcüğü kız kardeş anlamına gelse de hastalarımız gözünde “yardımcı melek” olarak bilinmektesiniz. Böylesi güzel bir algı ve kanaat oluşturmuş olmanız takdire şayandır. Sağlık teşkilatımız tüm birimleriyle güzel hizmetler üretmektedir. Tüm branşlarda sergilenen başarılı çalışmalar bizleri mutlu etmektedir. Hemşirelerimizin sağlık teşkilatı içerisinde müstesna bir yeri vardır. Sağlık hizmetlerinin görünen, gülümseyen ve umut veren yüzlerisiniz.”

Başkan Okay, “Hem teşkilatınız hem hastalarınız hem de bizler için önemlisiniz. Verdiğiniz hizmetlerin 24 saat esasıyla ve fedakarca yürütüldüğünü biliyoruz. Sizler toplumumuzun yaralarına pansuman yaparken diğer taraftan da mesleki sorunlarla mücadele etmektesiniz. Çünkü sizler insanımızın her türlü dert, sorun ve kederinin de muhatabı olmaktasınız” diyerek sözlerini tamamladı.

Kahramanmaraş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (Diş Hastanesi) Müdiresi Gülü Kahveci’de anlamlı konuşmalarından dolayı Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a teşekkür ederek tüm hemşirelerin hemşireler gününü kutladı.

NST_8436 NST_8471 NST_8491

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.