DOLAR 32,4789 % -0.2
EURO 34,9429 % 0.3
GRAM ALTIN 2.436,83 % 0,56
ÇEYREK A. 3.984,21 % 0,56
BITCOIN 64.759,37 1.199
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Otomobil Bagajında Tehlikeli Yolculuk

Son Güncelleme :

24 Mart 2015 - 15:16

/ kez okundu.
Otomobil Bagajında Tehlikeli Yolculuk
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesi Çoğulhan Mahallesi yolu üzerinde bir otomobilin bagajında yolculuk yapan üç genç, görenleri şaşkına çevirdi. Gençlerin bu hallerini kayıt altına alması ve eğlenmesi de dikkat çekti.

CEP TELEFONUNA YANSIDI

Afşin ilçesinden Çoğulhan Mahallesi yolu üzerinde seyir halinde olan otomobili gören vatandaşlar, otomobilin içinde yer kalmadığı için bagajda yolculuk yapan üç kafadarı cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

KENDİLERİ DE ÇEKTİ

Otomobilin arka tamponun aşırı yük nedeniyle yere değmesine santimler kalan bagajda yolculuk eden üç genç, kendilerini kameraya alan vatandaşları, kendileri de cep telefonlarıyla görüntülemeyi ihmal etmedi.

ŞAŞKIN BAKIŞLAR

Tehlikeli olmasına rağmen otomobil bagajında yolculuk yaparak giden üç kişi ve otomobil sürücüsü çevredeki vatandaşların şaşkın bakışlarına aldırmadan yolculuklarına devam etti. Bagaj içinde kilometrelerce yolculuk yapan otomobilin seyir halindeyken trafiğin yoğun olmaması, insanları az da olsa rahatlattı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.