DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.110.179 -1.264
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Onikişubat Belediyesi’nin Gerçekleştireceği Toplu Konut Evleri İçin Kura Çekilişi

Son Güncelleme :

17 Ağustos 2020 - 13:47

/ kez okundu.
Onikişubat Belediyesi’nin Gerçekleştireceği Toplu Konut Evleri İçin Kura Çekilişi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Onikişubat Belediyesi ilçesine kazandırdığı anlamlı projelerinden sonra, vatandaşının uygun koşullarda ev sahibi olması için toplu konut projesini bir kez daha hayata geçirdi. Önceki yıllarda 7 ayrı bölgede 854 ailenin yüzünü güldüren Başkan Mahçiçek, “vatandaşımızın kira öder gibi ev sahibi olmaları için, toplu konut projemizi devam ettiriyoruz” dedi ve sözlerine şöyle devam etti.

“3 ayrı bölgede 162 daire yapmayı planladığımız, depreme dayanıklı toplu konutlarımıza vatandaşımızın ilgisi hayli yoğundu. 3 bin 5 yüz civarında müracaat aldık. Gönül istiyor ki her müracaat edeni ev sahibi yapalım. Fakat sayı sınırlı olduğu için yarın noter huzurunda yapılacak çekilişle ev sahibi olacak ailelerimizi belirleyeceğiz. Kura çekilişi, belediyemizin sosyal medya hesaplarından ve Aksu TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Dairelerimizin % 5’lik kısmını şehit yakınları, gaziler ve engelli bireylerimize ayırdık.

Projelerimizde ve yatırımlarımızda dikkate aldığımız en önemli değerimiz; vatandaşımızın rahatı, refahı ve huzurudur. İnsanımıza şehrimize ve gelecek nesillerimize anlam katmak için gayretle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.”

Onikişubat Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nda 18 Ağustos 2020 Salı günü saat 14:30’da, noter huzurunda yapılacak çekilişle ev sahibi olmaya hak kazanan aileler belirlenecek.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.