DOLAR 32,3862 % 0.19
EURO 35,1055 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,14 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,23 % 0,25
BITCOIN 2.288.933 0.077
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MUSTAFA AKPINAR AÇIKLAMASI

Son Güncelleme :

25 Şubat 2015 - 11:45

/ kez okundu.
MUSTAFA AKPINAR AÇIKLAMASI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AKP  PKK işbirliği ve ortaklığı ile yürütüldüğü iddia edilen sözde  barış süreci projesi, ‘’bakın artık şehit gelmiyor insanlar ölmüyor’’ argümanları ve yaratılan algı ile gaflet delalet ve hıyanet içerisinde olduklarının, Ülke ve Millet bütünlüğümüzün tehlikede olduğunun farkında değillerdir. İktidar Ankara da PKK eli kanlı terör örgütüdür derken, İmralı canisinden icazet almadan adım atmamaktadır.

AKP PKK ortaklığı ile yürütülen sözde barış sürecine zarar vermemek adına asker ve polisimiz Anayasa ve kanunlardan aldığı yetkileri kullanamadığı gibi, Terörle Mücadelede azim ve kararlılık sahibi Askeri ve Emniyet personeli, paralel casus darbeci söylemleri ve oluşturulan algı ile pasivize edilerek dağıtılmıştır.

AKP nin bu tutum ve davranışından cesaret alan bölücü PKK teröristler doğu ve güneydoğu bölgemizde hakimiyet alanları oluşturduğu gibi batı bölgelerimizde de başta Üniversiteler olmak üzere yuvalanma gayreti içine girmişlerdir.

İzmir Eğe Üniversitesinde yuvalanan PKK lı teröristlere karşı vatan evlatları duruş sergilemiş, Üniversite ve Emniyet defeatle ikaz edilmiş ve tedbir alınması konusunda yetkililer uyarılmıştır. Üniversite ve Emniyetin duyarsız tutumundan cesaret alan PKK lı teröristler Ülkü Ocakları Üniversite temsilcisi Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU nu şehit etmişlerdir. Şehidimize Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyor, YÜCE TÜRK MİLLETİNİN başı sağ olsun diyoruz.

İlim ve Eğitim yuvası durumunda olan yerlerin korunması Başta Hükümet ve Üniversite yönetimine düşmesine rağmen sorumluluklar yerine getirilmemiştir.

AKP iktidarına sesleniyoruz; Ülkücü  camia üzerinden elinizi çekin…!!

Karanlık ve kirli siyasetinize Ülkücü Gençlik alet olmayacaktır…!!

Bilinmesini isteriz ki: Ülkücü Gençlik sabırlıdır ve sokaklardan uzak durma gayreti içerisindedir. Ancak; kardeşimiz Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU nun katillerinin yakalanmasını ve sorumluğu olanların hesap verme sürecini yakından takip ediyor, hesabının sorulmasını bekliyoruz.

Unutulmasın ki dün olduğu gibi bu günde, Ülkücü Hareket kendisini ve Vatanı savunma yeteneğine sahiptir ve muktedirdir.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.