DOLAR 32,3245 % 0.21
EURO 35,1555 % 0.02
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.288.589 -0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MHP K.Maraş Milletvekili Adayından Koyun Kırkma

Son Güncelleme :

28 Mayıs 2015 - 14:26

/ kez okundu.
MHP K.Maraş Milletvekili Adayından Koyun Kırkma
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Kahramanmaraş 6. sıra milletvekili adayı Öğretmen Musa Demir, seçim çalışmaları kapsamında gittiği bir köyde vatandaşlarla birlikte koyun kırktı.

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde seçim çalışmalarını yürüten MHP Diyarbakır Milletvekili adayı  Musa Demir  İkizpınar Mahallesini  ziyaret etti. Köylülerle bir süre sohbet eden Demir, koyun kırkan vatandaşlara yardım etti. Koyun kırkma makasını eline alan Demir, bir süre koyun kırkarak vatandaşlara yardımcı oldu. MHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Musa Demir’in kendileriyle birlikte koyun kırkmasını yorumlayan köylüler, tüm vekil adaylarının böyle alçak gönüllü olması gerektiğini söyledi. Köylüler, “Vekaletimizi vereceğimiz birinin bizden olması gerekiyor. Bizleri farklı gören değil, bizimle yaşayan ve bizimle aynı saflarda duran vekiller ancak bizim sorunlarımızı çözebilir” ifadelerini kullandı.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Musa Demir ise MHP’nin iktidarı ile ezilen ve mağdur olan tüm insanların haklarının geri verileceğini söyledi. Demir, insanlara farklı gözle bakan değil, insanlarla birlikte olan bir siyaset güttüklerini ve kazanmaları durumunda halka hizmetkârlık yapacaklarını belirtti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.