DOLAR 32,5106 % 0.05
EURO 34,9548 % -0.21
GRAM ALTIN 2.440,76 % 0,19
ÇEYREK A. 3.990,65 % 0,19
BITCOIN 64.370,04 0.016
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MHP İl Başkanı Öner Görevi Devraldı

Son Güncelleme :

30 Ocak 2015 - 15:51

/ kez okundu.
MHP İl Başkanı Öner Görevi Devraldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Geçtiğimiz Pazar günü Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na seçilen Süleyman Öner, bugün görevini eski İl Başkanı Ali Uyan’ dan devraldı ve yeni il başkanı oldu.

SONY DSC

MHP’nin çiçeği burnunda yeni başkanı Süleyman Öner, ilk mesajında birlik beraberlik mesajı verdi Öner gün kenetlenme günü ve Hareketimizi iktidara taşıma günüdür. Hep beraber, birlik olacağız, diri olacağız, iri olacağız ve Milliyetçi Hareket Partisi’mizi iktidara taşıyacağız” dedi.

MHP il Binası’n da düzenlenen devir teslim töreninde eski İl Başkanı Ali Uyan’ın konuşmasının ardından görevi devralan Öner şu açıklamalar da bulundu.

“Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz ve hizmetinde bulunmaktan asla vazgeçmeyeceğimiz aziz dava arkadaşlarım.

Kahramanmaraş’ımızın her ilçesinde gelen binlerce yıllık heyecanı yüreğinde taşıyan gün birlik ve beraberlik gündür diyen değerli ülküdaşlarım.

SONY DSC

Yüreği millet aşkıyla dolu fedakar ülküdaşlarım geleceğin teminatı olan genç bozkurtlar, basın ve televizyonumuzun değerli mensupları

Cenabı Allah’a bizleri bu mübarek günde buluşturduğu için şükrediyorum. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Sokakların suçlulara, yollarımızın teröristlere  meydanlarımız bölücülere testim edildiği,  Cumhuriyetimiz, milletimiz ve devletimizin küresel güçlerin tehdidi altında olduğu bir zamandayız. Yüreğimiz her ilçemiz, K.Maraş ve Türkiye  için atmaktadır. Biz Türkiye’yiz. K.Maraş  bizimdir, Türkiye bizimdir.

SONY DSC

Bizim davamızda küçük görme ,aşağılama .böbürlenme ve ötekileştirme yoktur.

Tüm insanlarımızı Allah’ın kutsal emanetleri olarak görüyoruz.

Biz Sütçü İmam ve Necip Fazıl kadar Maraşlıyız. Yeşil ova – meryemçiL yaylası kadar Andırınlıyız. Orçan ve imalı dereleri kadar Türkoğlu’luyuz. Kartalkaya ve Elif Ana kadar Pazarcıklıyız. Engizek dağları kadar Çağlayanceritliyiz. Göksu nehir kadar Nurhaklıyız. Şifalı sular kadar Ekinözülüyüz, Kömür suyu ve terbüzek çayı kadar Göksunluyuz. Termik Santralleri kadar Afşin ve Elbistanlıyız.

Tanrı dağı kadar Türk Hira dağı kadar Müslümanız.

Siyasetimiz tüm hemşirelerimiz kapsayacaktır. Hareketimiz ise bir vesile ile ayrı düşmüş gönlü Üç Hilal’de kalan tüm ülkücüleri kucaklayacaktır.

SONY DSC

Buradan il başkanı olarak tüm dava arkadaşlarıma sesleniyorum.

Gün birleşme günüdür gün beraber yürüme gündür. Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır. Tek ses ve tek yürek olarak Kahramanmaraş’ta Milleyetçi Hareketi iktidara taşıma günüdür.  Yürekten inanıyorum ki Pazar günü yapmış olduğumuz kongrenin sonucu Milliyetçi Hareket’in K.Maraş’ta ki  geleceğinin tarihi bir dönümü noktası olacaktır.

Önümüzde bir genel seçim bulunmaktadır. Herkese her aliye  her ferde ulaşmaya çalışmayız.

Sözlerime son verirken ,Başbuğ Alparslan Türkeş olmak üzere tüm şehitlerimize rahmetle anıyor, hareketin Lider Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye bağımlılıklarımı bildiriyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.