DOLAR 32,4513 % 0.12
EURO 34,5120 % 0.03
GRAM ALTIN 2.468,02 % -0,61
ÇEYREK A. 4.035,21 % -0,61
BITCOIN 2.115.166 -5.238
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Mehmet Cihat Sezal’dan kuzey ilçelerine ziyaret

Son Güncelleme :

26 Şubat 2015 - 12:54

/ kez okundu.
Mehmet Cihat Sezal’dan kuzey ilçelerine ziyaret
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mehmet Cihat Sezal, seçim çalışmaları kapsamında kuzey ilçelerindeki parti teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu.

 

AK Parti Aday Adayı Sezal, partisinin Ekinözü İlçe Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyarette, ilçe başkanı Bünyamin Şakalar ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştü. Çalışmalarını anlatan Mehmet Cihat Sezal, aday adaylığı sürecine değinerek, “Ben siyasetin içinde büyüdüm. Biz davamıza inandığımız için resmi olmasa da gayri resmi çalışmalarla her zaman partimde oldum. İl Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım. Bugün de, memleketime milletvekili olarak katkıda bulunmak istiyorum. Hem siyasetin içinde büyümem hem de halkımızın içinde olmam nedeniyle, sorunları çok iyi biliyorum ve bu dillendirilen sorunlara vakıfım. Çözümü noktasında da projelerim var” dedi.

 

Milletvekili Aday Adayı Mehmet Cihat Sezal’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar da, çalışmalarında Sezal’a başarılar diledi.

 

İKTİDARIMIZ BÜYÜYEREK DEVAM EDECEK

 

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan AK Partili Sezal, AK Parti iktidarlarının ülkeyi siyasi ve ekonomik istikrara kavuşturduğunu ve artık Türkiye’nin dünyada söz sahibi olduğunu ifade ederek, Türkiye’nin siyasi istikrarının devamı için AK Parti’nin yeniden iktidara talip olduğunu söyledi.

 

“Ülkemiz 2023 hedefine koşarken, bu hedefin gerçekleşmesi için teşkilatımızın her bireyi gecesini gündüzüne katarak durmaksızın çalışmalarına devam ediyor” diyen Sezal, “Hem başkanlık sisteminin hem de anayasal değişikliğin gerçekleşmesi için milletimizin bir kez daha milletvekili sayısını artırarak AK Parti ile devam diyeceğine de inancım sonsuzdur. Kahramanmaraş’ta 6 olan vekil sayımızı da 8’e yükselteceğiz” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.