DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Mahçiçek’ten Hodri Meydan!

Son Güncelleme :

17 Ekim 2019 - 6:50

/ kez okundu.
Mahçiçek’ten Hodri Meydan!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Onikişubat Belediye Başkanı Hane Mahçiçek, yapmış olduğu açıklamalarıyla gündemi sarstı.

Düzenlediği basın açıklamasında konuşan Başkan Mahçiçek, “Diyeceksiniz ki Onikişubat Belediyesi’nde yolsuzluk varmış. Nerede varmış? Onikişubat Belediyesi’nin EKAP’ındaki bilgileri alacaksınız, onlara başka bir hüviyet vereceksiniz, ‘Onikişubat Belediyesi’nde yanlışlık oluyor’ diyeceksiniz. Bize soracaksınız, size doğrusunu söyleyeceğiz. Ama bizim üstümüze basarak bir yere gitmeye kimsenin çalışmaması lazım. Azdan az gider, çoktan da çok gider. Bizim alnımız açık. Bize iftira atanların hepsini Allah’a havale ediyorum. Hodri meydan diyorum, varsa bir şey gelsinler konuşalım.”dedi.

“Allah’tan korkun”

Onikişubat Belediyesinin rekor hizmetler yaptığını ve kendilerine iftira atan kişileri sert bir dille eleştiren Mahçiçek şunları söyledi: “ Onikişubat Belediyesi hizmete başlayalı aşağı yukarı beş buçuk sene oldu. Bu beş buçuk sene zarfında Onikişubat Belediyesi rekorlar kırarak hizmet yaptı. Artık mütevazilik de yapmayalım. Bir belediye düşünün ki sadece ziki çalışmalar için 313 milyon TL ve bütün yatırımlar için 739 milyon TL harcamış ve bunun 430 milyon TL’sini devletten almış, geri kalanını kendisi üretmiş. 350 milyon TL’yi kendisi üretmiş. Kahramanmaraş’ı marka yapacak, uluslararası alana taşıyacak, dünya literatürüne girdirecek bir proje kazandırmış Onikişubat Belediyesi. İzmir’in alamadığını bir ilçe belediyesi almış. Toplantıya katılan 62 ülkenin tümünün oyunu olarak, bir tek karşı oy olmaksızın.

Ama gelin görün ki, Kahramanmaraş’ta bir tne çalışmaya başlamış. İnsanların onurlarıyla oynanmaya başlanmış, hizmet edenlerin önünün kesilmesi için gayret gösterilmeye başlanmış. Onikişubat Belediyesi’nin her şeyi açık. Her sene belediyenin yaptığı çalışmalar Sayıştay denetçileri ve İçişleri Bakanlığı’nın müfettişleri ile denetlenir. Son olarak da İçişleri Bakanlığı’nın müfettişleri 2014 yılından 2019’a kadar belediyemizde yapılan işleri denetlemiş. Yapılan işlerin hepsi denetimden geçmiş. Rekorlar kırarak hizmet etmeye çalışan bir belediyeye çamur atmaya çalışacaksınız. Diyeceksiniz ki Onikişubat Belediyesi’nde yolsuzluk varmış. Nerede varmış? Onikişubat Belediyesi’nin EKAP’ındaki bilgileri alacaksınız, onlara başka bir hüviyet vereceksiniz, ‘Onikişubat Belediyesi’nde yanlışlık oluyor’ diyeceksiniz. Bize soracaksınız, size doğrusunu söyleyeceğiz. Ama bizim üstümüze basarak bir yere gitmeye kimsenin çalışmaması lazım. Azdan az gider, çoktan da çok gider. Bizim alnımız açık. Bize iftira atanların hepsini Allah’a havale ediyorum. Hodri meydan diyorum, varsa bir şey gelsinler konuşalım. Ama artık bizim motivasyonumuzu bozmayın Allah’tan korkun.”

“Memleketimizi Marka Şehir Yapacağız”

Expo 2023’e herkesin sahip çıkması gerektiğini de savunan Hane Mahçiçek, “Bir dünya projesi getireceksiniz, bunu yok etmeye çalışacaksınız böyle bir şey olmaz. Eğer siyaset yapıyorsanız memleketin menfaati için yapacaksınız. Memleketin menfaatinde bir araya geleceksiniz. Memleketi dünya markası yapacak bir projeyi yok etmek için gayret etmeyeceksiniz. Biz bunlardan korkmayız, bugüne kadar korkmadık. Hukuki yollarla hakkımızı ararız, arayacağız da. Bizim üstümüze basarak kimse kendine bir paye çıkarmasın. Bir tne bizim üzerimizden işletilmesin. Buna müsaade etmeyeceğiz çünkü. Artık sabrın sonundayız, yeter dedik. Varsa bir bildiğiniz getirin konuşalım ama müfettişlerin yaptığı denetlemelerin yazılarına bakın ve bu teftişler sonunda sorun olmadığını görün. Neyi kötülüyorsunuz ya siz? Kime zarar vereceksiniz.


Allah ömür verdiği sürece görev süremizi bu memlekete taş üzerine taş koymaya adayacağız. Bizden daha iyi yapan varsa gelsin buyursun diyeceğiz. Ben Kahramanmaraş’a 1999 yılında geldim ve partimiz kurulmadan yani herkesten önce vardım. O günden bu güne de Allah için bu memlekete hizmet ediyorum. Bu memlekette benim emeğim var bunu Allah biliyor inkar eden de etsin. Bize çamur atanlara artık fırsat vermeyeceğiz. Onların çamurlarını yüzlerine sıvayacağız. Her yanlış, her kötülük ve her iftira kişinin kendisine aittir. Kalan 4 buçuk senelik görev süremizde bu memleketi marka şehir yapacağız.”Diye konuştu

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.