DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.112.273 3.879
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İSMAİL KAHVECİ ADAY OLDU

Son Güncelleme :

04 Ekim 2016 - 8:00

/ kez okundu.
İSMAİL KAHVECİ ADAY OLDU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Barosu’nun 2016-2018 dönemi için daha önce Baroya yaptığı hizmet ve çalışmalarıyla tanınan Av. İsmail KAHVECİ yeniden aday oldu.

Tüm avukatlar tarafından objektif tavrıyla sevilen ve saygı duyulan bir kişilik olarak bilinen Kahveci;  başkanlık yaptığı dönemlerde avukatlık mesleğiyle ilgili sorunlara çözüm üreteceğini, yeni dönemde de meslektaşlarıyla ilgili sorunları sadece yönetimiyle değil, tüm meslektaşlarının fikirlerini alarak çözeceğini belirtti.

2004 ile 2011 yılları arasında başarılı bir başkanlık dönemi geçiren Kahveci, Baro’nun yeni dönemde de hukukun üstünlüğü, yargının bağımsızlığı ve avukatlık mesleğinin hak ettiği yere gelmesi için gayret göstereceğini söyledi.

 

SOSYAL TESİSİMİZİ HALKA  AÇACAĞIZ

Geçmişte kendi dönemlerinde Baro’ya bir arsa kazandırdıklarını ve önceki başkan Av. Metin Doğan’ın da gayretiyle üzerine hizmet binası yapıldığını hatırlatan Kahramanmaraş Baro Başkan Adayı İsmail Kahveci şöyle konuştu: “Tesisimizin masraflarını azaltarak, daha işlevsel bir hale getirmek istiyoruz.  Tesisimiz şehrin gözde bölgesinde ve bu mekândaki aktivitelerden halkımızın da yararlanması gerektiğini düşünüyoruz.

 

AVUKATLARIMIZIN SAYISI 550’YE ÇIKTI

Kahramanmaraş İl genelinde meslektaşlarımızın sayısı 550’ye çıktı. Seçildiğimiz takdirde ilçelerdeki avukat arkadaşlarla il merkezindeki avukat arkadaşlarımızın diyaloglarını daha da ilerletme gayretinde olacağız, onları daha sık bir araya getireceğiz.”

Kahveci, Kahramanmaraş Barosunu kurumsal olarak Ankara ve İstanbul gibi büyük barolar seviyesine getirmeye çaba göstereceğini söyledi.

 

STK’LARLA İÇ İÇE OLACAĞIZ

Kahveci daha sonra şöyle devam etti: “Sivil Toplum kuruluşlarını hak ettiği seviyeye getirmek ve STK’ları biraz daha siyasetin dışında tutmaya çalışmak ve bu manada aksayan yönlerini tamamlamak için çalışmalarımız olacak. Buradaki diğer sivil toplum kuruluşları başkanlarıyla daha sıkı diyaloglar kurup, ülkemizin geçtiği bu hassas dönemde, katkı sağlamak amacımız ve hedefimiz olacaktır.

 

DAHA İŞLEVSEL BİR YÖNETİM

Yönetim kurulumuz daha çalışkan daha işlevsel ve daha etkin olacak. Baromuz sadece Başkan ve Yönetimiyle değil tüm avukat arkadaşlarımızla yönetilecek. Geçmiş başkanlık döneminde olduğu gibi yine objektif tavrımızı devam ettirerek, herkese karşı eşit mesafede olacağız. Diğer başkan adaylarımızla da kardeşlik ortamında çalışmalarımız devam ediyor. Bu süreci rekabet olarak görmüyor bir bayrak yarışı olarak değerlendiriyorum. Seçildiğim takdirde üzerine duracağımız öncelikli meseleler var. Bunlardan Baro Hizmet Binasının daha sosyal kullanılması, Adliye binasında otopark sorunun çözülmesi, mesleki eğitimler ve sosyal faaliyetlerin artması üzerine hassasiyetle eğileceğim.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.