DOLAR 32,3767 % 0.16
EURO 35,0559 % -0.16
GRAM ALTIN 2.325,03 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,43 % 0,20
BITCOIN 2.281.184 0.006
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Güvenç Artık Türkiye Eski Türkiye Değil

Son Güncelleme :

30 Eylül 2016 - 15:30

/ kez okundu.
Güvenç Artık Türkiye Eski Türkiye Değil
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Türkiye’nin her alanda geliştiğini belirterek, “Bu Türkiye, kandıracakları, oynayacakları, manipüle edecekleri ve talimat verecekleri bir Türkiye değil. Onurumuzla yaşayacağız. Bütün bu sarmalı kırarak yeni yüzyıla bir kere daha damgamızı vuracağız.” dedi.

Güvenç, Kahramanmaraş’ta doğalgaz temel atma ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün açılış töreninde yaptığı konuşmada, etrafın ateş çemberiyle sarılı olduğu şu günlerde halk için eğitim için yatırım için bir arada olduklarını, böyle de devam edeceklerini bildirdi.

Bir ve beraber olarak bu mücadeleyi ileriye götüreceklerini, tüm ağır şartlara karşı vatandaşların rahat olmasını isteyen Güvenç, “Şu 14 yıl gösterdi ki bu millet provokasyonlarla, terör örgütlerinin saldırılarıyla yıkılmayacak kadar güçlüdür. Hamdolsun halka dayanan, halkın hizmetine kendini adamış dünya lideri bir Cumhurbaşkanı var. Samimiyetle çalışan, gücünü halktan alan bir hükümet var. Halkına ibadeti hizmet sayan bu ülkenin yetiştirdiği güzel insanlar var.” ifadesini kullandı.

Güvenç, artık Türkiye’nin eski Türkiye olmadığına dikkati çekerek, şöyle devam etti:

“Bu Türkiye, kandıracakları, oynayacakları, manipüle edecekleri ve talimat verecekleri bir Türkiye değil. Onurumuzla yaşayacağız. Bütün bu sarmalı kırarak yeni yüzyıla bir kere daha damgamızı vuracağız. Bu kaçınılmazdır. En son BM’de hepsinin gözünün içine bakarak Cumhurbaşkanımız, ‘Bu sizin kurduğunuz dünya düzeni adil değil’ dedi. ‘Milleti kandırıyorsunuz’ dedi. ‘Kendinizi refah zenginlik, dünyanın geri kalanına zulüm, soykırım, terör ve şiddet…’ dedi. Bu düzen değişecek. Hiç şüpheniz olmasın. Bunun önderliğini yine beklenildiği gibi yer yüzünde yapabilecek tek devlet, tek millet de Türkiye’dir.”

Güvenç, 15 Temmuz gibi tarihin gördüğü en büyük ihanet hareketinden bile ekonominin ciddi bir sarsıntıya uğramadan çıkmayı başardığını vurguladı.

“Devlet adamının, siyaset adamının şerefi insanına yaptığı hizmet kadardır” inancını taşıdıklarına değinen Güvenç, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Kimsenin kendinden menkul bir kerameti yoktur. Ne kadar yaparsan, ne kadar milletten dua alırsan, ne kadar milletin memnuniyetini sağlarsan, devletin ve siyasetçinin o kadar itibarı vardır. İlk günden beri önderimiz ve liderimiz başkanlığında bu şiarla şu Anadolu’yu yaşanabilir hale getirmeye çalıştık. Köy köy, mahalle mahalle her tarafın ayağa kalkmasına çalıştık. Allah’a hamdolsun bunu da başardık.”

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan ise eskiden bir ilçede ufacık bir işin programa girmesi için bütün ilçe ahalisinin toplanıp, bir iki ay konuştuktan sonra Ankaralara gidildiğini belirtti.

AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Pazarcık Kaymakamı Mehmet Boztepe ve Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’ın konuşmasının ardından, ilçeye gelecek doğalgazın temeli ile İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Pazarcık Meslek Yüksekolu ve Anadolu İmam Hatip Lisesinin açılışı yapıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.