DOLAR 32,3659 % 0.14
EURO 34,9705 % -0.31
GRAM ALTIN 2.325,14 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,61 % 0,20
BITCOIN 2.284.394 0.868
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Gökşen’e Dumlupınar Mahallesinden Tam Destek

Son Güncelleme :

23 Mart 2015 - 16:54

/ kez okundu.
Gökşen’e Dumlupınar Mahallesinden Tam Destek
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Dr. Gökhan Gökşen, Dumlupınar mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Gösterilen destekler fark ediliyor

7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarına gece gündür devam eden Gökşen, Dumlupınar mahallesinde gösterilen ilgiden memnun oluğunu belirtti.

Gittiği her yerde bu ilgiyle karşılaştığına dikkat çeken Gökşen konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bugün bizleri burada karşılayan herkese ben ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah sizlere layık olabilmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bugüne kadar gittiğimiz her yerde gösterilen samimiyetten inanıyorum ki; Ak parti genel merkezinde çok değerli partimizin büyükleri tarafından da sizlerin gösterdiği bu samimiyet görülmekte ve Kahramanmaraş’ın istediği Kahramanmaraş’ın hissettiği Kahramanmaraş’ın temsilcilerini inşallah sizlerin göstermiş olduğu bu teveccühü ile tespit edeceklerine inanıyorum. Biz göreve geldiğimizde de bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada Kahramanmaraş’ta yapacağımız çalışmalarımız her bir insanın taleplerine ayrı ayrı hitap edecek.”

 

Gencimizle, yaşlımızla destekliyoruz

Dumlupınar Mahallesi muhtarı Serdar Şevkili ise; “ Biz Dumlupınar Mahallesi olarak Doktor Gökhan Gökşen hocamızı bütün kalbimizle destekliyoruz. Mecliste memleketimiz için ne gerekiyorsa yapacağına inanıyoruz. Bizler gencimizle yaşlımızla bu yıl kendisini meclise görmek istiyoruz. Ve Buradan kendisine seçim sürecinde başarılar diliyoruz.” Dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.