DOLAR 32,3436 % 0.24
EURO 35,1046 % -0.16
GRAM ALTIN 2.308,80 % 1,37
ÇEYREK A. 3.774,89 % 1,37
BITCOIN 2.290.157 2.479
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GKP’DEN Rektör Can’a Ziyaret

Son Güncelleme :

10 Haziran 2019 - 15:42

/ kez okundu.
GKP’DEN Rektör Can’a Ziyaret
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın doğru şekilde tanıtılması ve her alanda desteklenmesi amacıyla kurulan Genç Kahramanmaraşlılar Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Ecerkale, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Bahadır Paksoy ile birlikte Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Can, Kahramanmaraş’a ve Kahramanmaraşlılara hizmet etmeyi amaçlayan Genç Kahramanmaraşlılar Platformu’na üniversite olarak destek vermeye, ortak projelere imza atmaya hazır olduklarını ifade etti.

Misafirperverliği ve destekleri için Rektör Can’a teşekkür eden Genç Kahramanmaraşlılar Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Ecerkale, Kahramanmaraş’a her alanda öncülük eden Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ile Kahramanmaraş’ı daha iyi noktalara taşımak için ortak çalışmalar yürütmekten memnuniyet duyacaklarını söyledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.