SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ERKOÇ’TAN AKSU KÖPRÜSÜ’NDE İNCELEME

Son Güncelleme :

18 Ekim 2016 - 13:16

/ kez okundu.
ERKOÇ’TAN AKSU KÖPRÜSÜ’NDE İNCELEME
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı tamamlanarak trafiğe açılan Aksu Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Aksu Köprüsü’ne giderek incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, yöre esnafları ile bir süre sohbet etti. Hacımustafa Mahalelsi Muhtarı Recep Akıllı ve orada bulunan vatandaşları makam aracına bindirerek Aksu Köprüsü’nde araç süren Başkan Erkoç, köprünün önemli bir görev üstlendiğini ve bu güzergahın günlük 50-60 bin insan tarafından kullanıldığını söyledi.

Başkan Erkoç: “Kahramanmaraş’ımızı geliştirip dönüştürürken aynı zamanda gönül köprüleri de kuruyoruz. Yapımını tamamlayarak hizmete açtığımız yeni Aksu Köprümüz de değerli  hemşehrilerimizle incelemelerde bulunarak sohbet ettik.  Köprümüz vatandaşlarımızla hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

dsc_1669 dsc_1749

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER