DOLAR 32,4789 % -0.2
EURO 34,9429 % 0.3
GRAM ALTIN 2.436,83 % 0,56
ÇEYREK A. 3.984,21 % 0,56
BITCOIN 64.759,37 1.199
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ERKOÇ VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI

Son Güncelleme :

06 Mayıs 2015 - 14:40

/ kez okundu.
ERKOÇ VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, asfalt çalışmaları tamamlanan Doğukent Yolu’nda incelemelerde bulunarak vatandaşlarla kucaklaştı.

Beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Murat Demir, Fen İşleri Dairesi Başkanı Harun Buz ve diğer ilgililer ile birlikte asfalt çalışmaları tamamlanan Doğukent Yolunda incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, vatandaşların ilgi odağı oldu.

İncelemeler sırasında vatandaşların ilgi odağı olan Başkan Erkoç, ana artel konumunda olan bu yolun sıcak asfalt kaplama ile kaplandığına işaret ederek; “Bu yolumuzu başta Doğukent Mahallesi olmak üzere Yahya Kemal, Kanuni,Dereköy, Yusuf Hacılı, Peynirdere ve Bulanık Mahallelerimiz de kullanmaktadır. Bu yolumuzda alt yapı ile yol genişletme çalışmaları da tamamlandı. Asfaltlanmasının gecikmesi de alt yapı  ve yol genişletme çalışmalarından kaynaklandı” diye konuştu.

Başkan Erkoç’u mahallelerinde gören vatandaşlar, hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, topluca fotoğraf çektirdiler.

2 3 4 6 7

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.