DOLAR 32,5311 % -0.04
EURO 34,9338 % 0.16
GRAM ALTIN 2.436,85 % 0,56
ÇEYREK A. 3.984,24 % 0,56
BITCOIN 63.429,83 -4.406
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 31°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ERKOÇ: “ŞEHRİMİZİ KALKINDIRACAK PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Son Güncelleme :

09 Mayıs 2015 - 12:14

/ kez okundu.
ERKOÇ: “ŞEHRİMİZİ KALKINDIRACAK PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’ı daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek için gayret ettiklerini söyledi.

Başkan Erkoç, Pazarcık’ta mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, muhtarların sıkıntılarını dinledi.

Muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada Kahramanmaraş’ı daha yaşanılabilir bir şehir konumuna getireceklerini vurgulayan Başkan Erkoç: “Benim arzum, ilçe belediye başkanlarımızla, muhtarlarımızla beraber, Kahramanmaraş’ı yaşanılabilir bir şehir yapmak. Biz sadece su, kanalizasyon hizmetlerini değil, şehrimizi kalkındıracak diğer projeleri de hayata geçirmek için çalışıyoruz.

Siz muhtarlarımızla zaman zaman bir araya geleceğiz. Sizlerin sıkıntılarını ve dertlerini dinleyip çözümü konusunda fikir alışverişinde bulunacağız” diye konuştu.

Başkan Erkoç, Kahramanmaraş’ın bir bütün şehir olarak kalkınacağını ifade ederek, eşit hizmet anlayışı içerisinde tüm ilçelere hizmet vermeyi sürdüreceklerini, mahalle muhtarlarının görüş, talep ve önerilerini önemsediklerini belirterek Büyükşehir Belediyesi’nin kapılarının sonuna kadar muhtarlara açık olduğunu söyledi.

Başkan Erkoç konuşmasının ardından beraberinde AK Parti İl Başkanı Av. Metin Doğan ve Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ile muhtarları dinledi.

STC_7145 STC_7050 STC_7103

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.