DOLAR 32,4653 % -0.07
EURO 34,8418 % -0.38
GRAM ALTIN 2.453,47 % 0,71
ÇEYREK A. 4.011,43 % 0,71
BITCOIN 64.068,76 1.49
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 29°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Doğan, “MHP’nin 12 Başkan Adayı Var

Son Güncelleme :

01 Şubat 2019 - 9:22

/ kez okundu.
Doğan, “MHP’nin 12 Başkan Adayı Var
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

MHP’nin çiçeği burnunda Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı, yeni yönetimini basına tanıttı.

Kervanhan’da düzenlene programa MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan ve Onikişubat İlçe Başkanı Müfit Dal’da katıldı.

Yerel seçimlere sıkı bir şekilde çalıştıklarını kaydeden Doğan, “Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı ve ilçe teşkilatları kadın kollarımızla birlikte şehrimizin gidilmedik yerini bırakmayacağız. Her yerde olacağız. Rotasyon usulüyle çalışacağız. Yani bir meclis üyesi arkadaşımız bir mahalledeyken diğeri başka bir mahallede olacak.”dedi. şehrimizi baştan sona tarayacağız. Biz Cumhur İttifakı olarak 12-0 yapacağız. Bizim iki adayımız yok. Bizim 12 adayımız var. Ama seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti belediye meclis üyeliğinde ayrı seçime giriyor.”

31 Mart yerel seçimlerinde Dulkadiroğl’ndan rekor oy çıkaracaklarını vurgulayan Başkan Ömer Emrah Satıcı ise, “ Yerel seçimler öncesi ekibimizi yeniledik. Gayet iyi bir ekip olduğunu düşünüyorum. Seçimlerde gece gündüz çalışarak üzerimize düşen görevi yapacağız.”diye konuştu. MHP Dulkadiroğlu İlçe Yönetim Kurulu şu şekilde; Başkan Ömer Emrah Satıcı, Başkan Vekili İsmail Kurt, Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Mesut Çakar, Ar-Ge İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Kundakçı, Tanıtım ve Sosyal Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Selim Özdemir, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Rıza Gedemenli, STK’lardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cahit Gedemenli, Köy ve Mahallelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ünal Kuzu, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Savaş Demir Özbey

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.