DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Borahan, Aras’ın Vizyonuna Güveniyoruz

Son Güncelleme :

12 Mart 2015 - 15:05

/ kez okundu.
Borahan, Aras’ın Vizyonuna Güveniyoruz
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Aras, seçim çalışması kapsamında Kahramanmaraş Merdan ahlak kültür ve çevre derneğini ziyaret etti.

Ziyaret sonrası Türk İslam ve kültür medeniyetinin önemine değinen EZC. Aras; “Eğer bu coğrafyada her insan ahlaki ve eğitim anlamında üzerine düşeni yaparsa yetiştireceğimiz nesille de Türk İslam coğrafyasındaki bin yıllık misyonumuzun devamını yetiştirecek bir nesle sahip olma imkânımız olacaktır. Ahlak, kültür ve bilim şeklinde odaklanmış böyle sivil toplum örgütlerinin toplumun yönlendirilmesinde yeni nesillerin ahlaklı, kültürlü, maneviyat ve milli duygularla yetişmesinde bence çok önemli toplumsal rolleri olduğunu düşünüyorum. İnşallah biz siyaseten bu sivil toplum örgütlerimizi yarın mecliste en iyi şekilde temsil edip onlarla bire bir toplumun genel problemleri üzerinde tartışacağız ve onlardan aldığımız fikirleri TBMM’de en iyi şekilde temsil edeceğiz.” Diye belirtti.

 

Merdan ahlak kültür ve çevre derneği Başkanı Av. Timur Borahan ise; “  Donanımlı kıpır kıpır vizyonu ve misyonu olan bir kardeşimiz çıktığı bu yolda kendilerine başarılar diliyoruz. İnşallah milletvekili olduğu zamanda şehrimizin problemlerini ülkemizin problemlerini bir halkın sorumluluk duygusuyla yerine getireceğine inanıyoruz.  Kendilerine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.” Dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.