DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.118.846 2.037
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BEŞEN KORKUTTU

Son Güncelleme :

31 Mayıs 2015 - 12:19

/ kez okundu.
BEŞEN KORKUTTU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın sevilen isimlerinden, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Beşen, bugün geçirdiği bir kalp krizi nedeni ile hastaneye kaldırıldı. Acil müdahale ile anjiyo yapılan ve stent takılan Beşen’in yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Sigorta sektöründe faaliyet gösteren ve seçimler nedeni ile yoğun siyasi tempo içerisinde bulunan Mehmet Beşen, bugün öğle saatlerinde rahatsızlandı. Göğsünde sıkışma ve yanma hisseden Beşen, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Türkiye’nin sayılı kardiyologlarından Prof. Dr. Sami Özgül yönetiminde tedavi altına alınarak anjiyo yapılan Mehmet Beşen’in tıkanan damarına stent takıldı.

Mehmet Beşen’in sağlık durumunun iyiye gitmekte olduğunu belirten Prof. Dr. Özgül; “Zamanında müdahale edilerek tıkanan damar açıldı ve stent takıldı. Şu anda ise gözetim altında tutuluyor. Allah acil şifalar versin” dedi.

Bizler de ‘geçmiş olsun’ diyerek acil şifalar diliyoruz. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.