DOLAR 32,3730 % 0.16
EURO 34,9597 % -0.33
GRAM ALTIN 2.325,59 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,34 % 0,22
BITCOIN 2.284.105 1.184
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN OKAY’DAN ELBİSTAN’A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Son Güncelleme :

29 Ağustos 2016 - 10:42

/ kez okundu.
BAŞKAN OKAY’DAN ELBİSTAN’A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, hafta sonu Elbistan’da yaşanan ve bir çok vatandaşın hastanelere akın ettiği sağlık sorunu nedeniyle geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Başkan Okay, Elbistan ilçesinde hafta sonu yüksek ateş ve baş dönmesi şikayetiyle bir çok vatandaşın hastanelere akın ettiğini hatırlatarak, “Şebeke suyundan kaynaklandığı tahmin edilen bu sağlık sorunu ile ilgili valiliğimiz, büyükşehir belediyemiz ve sağlık bakanlığımız gerekli incelemeleri yapmaktadır. Ben Elbistan halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.
Başkan Okay, mesajını şu şeklide sürdürdü; “Kuzey ilçelerimizden Elbistan’da bir çok vatandaşın yüksek ateş ve baş dönmesi şikayetiyle hastanelere başvurmasıyla ortaya çıkan bu önemli sağlık sorununda çok şükür ki her hangi bir can kaybı yaşanmamış ve ilgili kurumlarımız gerekli tedbirleri almışlardır. Şebeke suyundan kaynaklandığı tahmin edilen bu elim olayla ilgili valiliğimiz, büyükşehir belediyemiz ve sağlık bakanlığımız hassas çalışmalar yapmaktadır. Şebeke suyundan alınan örnekler incelenerek kesin sonuç ortaya çıkarılacaktır. Bu süreçte bir çok vatandaşımız ayakta tedavi edilerek evlerine gönderilmiştir. Çok şükür ağır vakalar oluşmamış ve tedbirler biran önce alınarak daha büyük bir sağlık sorunu oluşmadan gereken yapılmıştır. Ben Elbistan halkımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.