DOLAR 32,3659 % 0.14
EURO 34,9705 % -0.31
GRAM ALTIN 2.325,14 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,61 % 0,20
BITCOIN 2.284.394 0.868
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Akedaş İstihdam fuarında

Son Güncelleme :

15 Ekim 2019 - 14:20

/ kez okundu.
Akedaş İstihdam fuarında
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Enerji sağladığı Kahramanmaraş ve Adıyaman’da hizmet kalitesini her geçen gün yukarılara çıkartmak için önemli yatırımlara imza atan Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. , Kahramanmaraş İşkur Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarına katılarak, iş hayatına atılacak öğrencilere bilgiler verecek ve onlara istihdam sağlamak adına cv’leri kabul edecek.

Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. bugün, KSÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Binası önünde kapılarını ziyaretçilere açacak olan Kahramanmaraş İşkur Müdürlüğü tarafından organize edilen İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarında stant açarak, kalifiye yeteneklerle bir araya gelecek.

‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ projesi kapsamında bu yıl 6’ıncısını gerçekleştirilecek olan ‘Bu Fuarda İş Var’ temalı İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı 16 Ekim Çarşamba Günü Kahramanmaraş sütçü İmam Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte Binası önünde, saat 10.00’da ziyarete açılacak.

Teknolojiye ve ekipmana yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. diğer yandan da hizmet ettiği bölgeye olan sorumluluk bilinciyle nitelikli iş gücünün göç etmemesi için yüklendiği misyonu, tüm enerjisiyle yerine getiriyor. Fuarda açılacak stantta ziyaret edenlerle tek tek ilgilenecek olan İnsan Kaynakları Departmanı uzmanları, talep edenlere şirketle ilgili bilgiler verecek ve hazır olan CV’leri teslim alacaklar.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.