DOLAR 32,4641 % -0.1
EURO 34,7550 % -0.64
GRAM ALTIN 2.435,92 % -0,01
ÇEYREK A. 3.982,73 % -0,01
BITCOIN 63.597,27 -1.638
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 25°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ak Partili Vekiller Mazbatalarını Aldı

Son Güncelleme :

12 Haziran 2015 - 12:33

/ kez okundu.
Ak Partili Vekiller Mazbatalarını Aldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta, AK Parti’den milletvekili seçilen Mehmet İlker Çitil, Nursel Reyhanlıoğlu ve Mehmet Uğur Dilipak adliyede düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

25’inci dönem milletvekilliği seçiminde mecliste temsil hakkı elde eden Mehmet İlker Çitil,Nursel Reyhanlıoğlu ve Mehmet Uğur Dilipak için Kahramanmaraş Adliyesi Konferans Salonu’nda tören düzenlendi. Törende milletvekili seçilenlere mazbataları verildi.

Törende konuşan Mehmet Uğur Dilipak, ülkeye sahip çıkacaklarını belirterek, “Bizim tek sevdamız var; milletimiz ve ülkemiz. Onun için de bu ülkeye hep birlikte sahip çıkacağız, dik duracağız ama asla diklenmeyeceğiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Metin Doğan ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in de katıldığı törende hatıra fotoğrafı çektirildi. AK Parti’den milletvekili seçilen Mahir Ünal,Veysi Kaynak ve Sevde Bayazıt Kaçar’ın da Ankara’da oldukları için mazbatalarını daha sonra alacakları öğrenildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.