DOLAR 32,3256 % 0.22
EURO 35,1131 % -0.07
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.305.512 1.775
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

TUSAŞ, KSÜ Öğrencilerine Staj İçin Kapılarını Açtı

Son Güncelleme :

23 Ocak 2023 - 14:25

/ kez okundu.
TUSAŞ, KSÜ Öğrencilerine Staj İçin Kapılarını Açtı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ile Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) arasında Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerine yönelik staj protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında KSÜ heyeti TUSAŞ’a ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette KSÜ’yü temsilen Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ünsal, Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yasemin Korkmaz, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gaye Kaya yer alırken; TSKGV Kahramanmaraş Şube Başkanı Rüstem Özen ve KASİAD yönetim kurulu üyesi Sefa Öngel de heyete eşlik etti.

İmzalanan protokolle KSÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Bölümlerinin 3. ve 4. sınıf öğrencileri TUSAŞ’a staj başvurusu yapabilecek.

Üniversiteli genç yeteneklere yönelik, mühendislik pratiği ve farkındalığı sağlayan deneyim odaklı uzun dönem stajyer mühendisler “SKY Experience Stajyer Mühendis” programı sayesinde geliştirilen milli projelere hem tanıklık edebilecek hem de katkı sunabilecekler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.