DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.126.192 2.402
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Sodec, Alpedo Kahramanmaraş kadın voleybol takımına sponsor oldu!

Son Güncelleme :

16 Kasım 2022 - 20:56

/ kez okundu.
Sodec, Alpedo Kahramanmaraş kadın voleybol takımına sponsor oldu!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İstanbul’da faaliyet gösteren sodec yazılım şirketi, Alpedo Kahramanmaraş kadın voleybol takımına sponsor oldu.
Sodec yazılım şirketi Kahramanmaraş’ın Voleybol kadınlar 2. Ligi’ndeki temsilcisi Alpedo Kahramanmaraş Kadın Voleybol Takımına sponsor oldu.

Sodec yazılım şirketi firma yöneticisi Serhat Dertli konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, “Kahramanmaraş’ta başarılı bir takımımız olduğu için bu yatırımı yapma gereği duyduk.”dedi.


“Başarılı bir takıma destek olmak guru verici”


Voleybola yapmış oldukları yatırımdan dolayı mutlu olduklarını belirten Dertli, “Sodec yazılım şirketi İstanbul’da bir yazılım şirketi, aslen Kahramanmaraşlıyız. Şehrimize elimizden geldiği kadarıyla destek oluyoruz. Özellikle bayanların voleybol’daki başarısı dünya’da ön plana çıktı. Buda bizim dikkatimizi çekti. O yüzden bir voleybol takımına destek olmak istedik. Kahramanmaraş’ta da böyle başarılı bir takımımız olduğu için bu yatırımı yapma gereği duyduk. Bu yatırımdan dolayı çok mutluyuz. Takımızın çok daha başarılı olacağını düşünüyorum.” Diye konuştu.


Alpedo Kahramanmaraş Voleybol Takımı Başkanı Hüseyin Akkaya, sponsor olarak takıma destek sağlayan Sodec yazılım şirketi firma yöneticileri Serhat Dertli, ve Hasan Can Dertli’ye teşekkür etti.
Akkaya, Bu takım bu şehrin takımı “Takımımız yoluna kayıp vermeden devam ediyor. Hedefimiz play-off’lara katılmak ve ondan sonra da bir üst lige yükselmek ‘’Kahramanmaraş halkından bize destek olmalarını istiyoruz bu takım daha güzel işler çıkartacak bu şehir her şeyin en iyisini hakediyor” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.