DOLAR 32,5381 % 0.14
EURO 35,0041 % -0.07
GRAM ALTIN 2.436,43 % 0,01
ÇEYREK A. 3.983,56 % 0,01
BITCOIN 64.618,85 0.334
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Sanko Üniversitesi Rektörü Dağlı, KSÜ Rektörü Can’ı Ziyaret etti

Son Güncelleme :

11 Mart 2022 - 21:52

/ kez okundu.
Sanko Üniversitesi Rektörü Dağlı, KSÜ Rektörü Can’ı Ziyaret etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Sanko Üniversitesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi arasında yürütülebilecek potansiyel işbirliği konularına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, iki üniversite arasındaki bilgi ve tecrübe paylaşımının önemine vurgu yaparak, eğitim, bilim ve teknolojide yeni yaklaşımların değerlendirilmesi açısından Rektörler düzeyinde yapılan bu görüşmelerin çok kıymetli olduğunu ifade etti.

Misafirperverliği ve değerli görüşleri için üniversitemiz Rektörü Can’a teşekkür eden Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı yapılan görüşmenin iki üniversite arasındaki işbirliğinin geliştirilmesine önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Üniversite meselelerinin değerlendirildiği görüşmenin anısına karşılıklı olarak hediye takdiminde bulunuldu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.