DOLAR 32,5947 % 0.36
EURO 34,8625 % 0.35
GRAM ALTIN 2.493,51 % 0,36
ÇEYREK A. 4.076,88 % 0,36
BITCOIN 2.137.953 4.637
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Öztunç, Millet perişan, millet sandığı bekliyor!

Son Güncelleme :

08 Mart 2022 - 21:16

/ kez okundu.
Öztunç, Millet perişan, millet sandığı bekliyor!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) genel başkan yardımcısı ve Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç, “Millet perişan. Vatandaş zamlardan, hayat pahalılığından bıkmış. Millet sandığı bekliyor. Bu zalim yönetime ve yöneticilerine cevabı sandıkta verecek.”dedi.


Öztunç, memleketi Kahramanmaraş’ta Elbistan ve Nurhak ilçelerinde esnaf ziyareti yaptı.


“Vatandaş zamlardan, hayat pahalılığından bıkmış”


Ziyaretle ilgili yapmış olduğu gözlemlerini soysal medya hesabından paylaşan Ali Öztunç, “Bugün İzmir Milletvekilimiz Sevda Erdan Kılıç ile memleketim Kahramanmaraş’tayız. İlk olarak Elbistan ilçemizde esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik, çözüm önerilerimizi anlattık. Ardından Nurhak’a geçtik. Merkez ve Kullar, Tatlar mahallelerimizde hemşerilerimiz İle bir araya geldik. Millet perişan. Vatandaş zamlardan, hayat pahalılığından bıkmış. Millet sandığı bekliyor. Bu zalim yönetime ve yöneticilerine cevabı sandıkta verecek.”ifadelerine yer verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.