DOLAR 32,3659 % 0.14
EURO 34,9705 % -0.31
GRAM ALTIN 2.325,14 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,61 % 0,20
BITCOIN 2.284.394 0.868
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MSÜ’de il birincisi Özel SİMYA Kurs Merkezinden çıktı!

Son Güncelleme :

15 Nisan 2022 - 22:40

/ kez okundu.
MSÜ’de il birincisi Özel SİMYA Kurs Merkezinden çıktı!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Özel SİMYA Kurs Merkezi Kahramanmaraş’ta öğrencilerine başarı kazandırmaya devam ediyor.
Kahramanmaraş Özel SİMYA Kurs Merkezi öğrencisi Muhammet Sami Çakmak MSÜ’de (Milli Savunma Üniversitesi) Türkiye 15.si İl 1.si, Özel Simya Kurs Merkezi Öğrencileri Şeyma Çıbıkçı Türkiye 236.sı ve Yasemin Altun Türkiye 945.si oldu.
“Köklü bir gelenekten, güçlü bir geleceğe”
Kurs merkezindeki dereceye giren öğrenciler hakkında açıklamalarda bulunan Özel SİMYA Kurs Merkezi kurucusu Muhammet Kasap, “Köklü bir gelenekten, güçlü bir geleceğe sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolda başarılarımıza başarı katmaya devam ediyoruz. Ben tüm ekibimize ve öğrencilerimize göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı tebrik ediyorum.” dedi.
“Başarılar gelecekti kuşaklara örnek olacak”
Başarıların gelecekti kuşaklara örnek olacağına dikkat çeken Kasap şu ifadelere yer verdi: “Yolcularını başarıya taşıyan lokomotifin yakıtı emektir, özveridir, istektir, tutkudur. Emeği geçen, istekle, tutkuyla, özveriyle mücadele eden herkesi yürekten kutluyorum. Hem bireyselde hem kitleselde olağanüstü gayretlerle güzel dereceler elde eden Simya Kurs Merkezi öğrencilerini kutluyor, emeği geçen idari ve öğretmen kadromuza teşekkür ediyoruz. Başarılarının kendilerine, ailelerine, şehrimize ve ülkemize mutluluk getirmesi ve sonra ki kuşaklara örnek olması tek dileğimizdir.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.