DOLAR 32,5917 % 0.23
EURO 34,8134 % 0.42
GRAM ALTIN 2.419,42 % -0,55
ÇEYREK A. 3.955,76 % -0,55
BITCOIN 66.086,35 0.252
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 28°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Milletvekili Öçal’dan Öztunç’a: FETÖ’den medet uman CHP’li Öztunç

Son Güncelleme :

13 Aralık 2022 - 9:30

/ kez okundu.
Milletvekili Öçal’dan Öztunç’a: FETÖ’den medet uman CHP’li Öztunç
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç’un açıklamalarına çok sert cevap vererek Öztunç’u FETÖ ile iltisaklı Kaymakam’ı savunmakla CHP’nin darbeci yapıdan hala medet umduğunu belirtti.
Milletvekili Öçal “FETÖ’den yolsuzluktan hakkında soruşturması olan Kaymakam’ı meclis kürsüsünden savunmak FETÖ’ye karşı bir ahde vefa mıdır? Yoksa bu yapıdan hala umudunuzu kesmediğinizin göstergesi midir?” dedi.
Milletvekili Öçal açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Sayın Özel’in şahsımı itham ederek imada bulunduğu Kaymakam; Makamının gücünü kötüye kullanarak menfaat sağladığı belgeler ile tespit edilmiş, soruşturma başlatılmış ve başka bir ile tayin edilmişti. Daha sonra ki soruşturmalarda Kaymakam’ın tayin olduğu ilde de yolsuzluğa bulaştığı ve FETÖ ile iltisaklı olduğu tespit edilerek görevinden uzaklaştırılmıştır. Bunu CUMHURİYET gazetesi de haber yaptı.
FETÖ’den yolsuzluktan hakkında soruşturması olan Kaymakam’ı meclis kürsüsünden savunmak FETÖ’ye karşı bir ahde vefa mıdır? Yoksa bu yapıdan hala umudunuzu kesmediğinizin göstergesi midir?
Sayın Özel aslında lakabıyla müsemma olmuş fırıldaklarıyla meşhur suflecinizi irdelemek lazım. Bu açıklamayı bilmeyerek yaptıysanız kötü, bilerek yaptıysanız daha da kötü… Yalan dolan iftira tam bir CHP klasiği”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.