DOLAR 32,3659 % 0.14
EURO 34,9705 % -0.31
GRAM ALTIN 2.325,14 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,61 % 0,20
BITCOIN 2.284.394 0.868
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Milletvekili Öçal: kadınlarımızın günü kutlu olsun

Son Güncelleme :

07 Mart 2022 - 19:13

/ kez okundu.
Milletvekili Öçal: kadınlarımızın günü kutlu olsun
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

Milletvekili Öçal:

“Cenneti annelerin ayakları altına seren bir inancın, cinsiyetler arası adaleti şiar edinmiş bir geleneğin mensubu olarak bizler, kadın ve erkeğin karşılıklı adalet ve hakkaniyet içinde yeryüzünü birlikte imar edeceğine inanıyor ve bunun için çabalıyoruz.’’ Diyen Milletvekili Habibe Öçal: “Fedakarlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle geleceğimizin şekillendirilmesinde hayati role sahip olan, insanlığın ilk öğretmeni kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günün de bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyorum. Gerek aile gerek toplum yapımızın temel direği kadınlarımızın, toplumsal hayatın her alanında etkinlik alanlarını artırması, ülkemizin aydınlık yarınlara yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır.

Tarihimiz boyunca hayatın her alanında en ön saflarda yer alan, bugün de mücadeleleri ve başarılarıyla örnek olan bütün kadınlarımızla gurur duyuyoruz. Dün olduğu gibi bugün de kadınlarımız, Türkiye’nin demokrasi, kalkınma ve özgürlük mücadelesine damgalarını vuruyorlar. Bu ülkenin kadınları, tarlada, parlamentoda, olimpiyat oyunlarında, okulda, iş yerinde, evde, tankların karşısında, velhasıl hayatın her alanında emekleriyle var olmayı sürdürüyor Ülkemizi daha ileri ve gelişmiş bir seviyeye taşımak, hedeflerimize ulaşmak için kadınıyla erkeğiyle bütün bir millet olarak omuz omuza geleceğe yürüyeceğiz. Kahramanmaraş kadınların kıymetini en bilen şehirlerdendir. Bu nedenle kurtuluşunda kahraman kadınların mücadelesinden izler taşıyan nadide şehrimiz Kahramanmaraş’ın suyunu içmiş, ekmeğini yemiş olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Zira Kahramanmaraş kadınıyla-erkeğiyle kurtuluş mücadelesini vermiştir.

2023 hedeflerimize kararlılıkla yürürken, başımızın tacı olan kadınlarımızı her alanda daha ileriye taşımakta kararlıyız. Bu düşüncelerle şiddet kurbanı olan, görevleri başında katledilen ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yitirdiklerimiz başta olmak üzere ülkemizin bekası, milletimizin istikbali için şehit olan tüm kadınlarımızı şükranla yâd ediyor; her birine Allah’tan rahmet diliyorum.

Kadını ve erkeği ile barış içerisinde, savaştan ve şiddetten arındırılmış bir dünyada yaşamak dileğiyle.” İfadelerine yer verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.