DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.107.283 5.088
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 10°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Milletvekili Habibe Öçal: “Çanakkale Zaferi, büyük imkansızlıklara rağmen, şanlı bir destandır

Son Güncelleme :

18 Mart 2022 - 8:29

/ kez okundu.
Milletvekili Habibe Öçal: “Çanakkale Zaferi, büyük imkansızlıklara rağmen, şanlı bir destandır
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

Milletvekili Öçal: “Çanakkale Zaferi, büyük imkansızlıklara rağmen, milletimizin bağımsızlığını, onurunu ve vatanını korumak uğruna yapabilecekleri fedakarlıkları gözler önüne seren şanlı bir destandır.

Çanakkale Zaferimizin 107. yıldönümünü, millet olarak büyük bir gurur ve heyecanla idrak ediyor; Çanakkale destanının bütün kahramanlarını bir kez daha rahmetle, tazimle yâd ediyoruz. Çanakkale Zaferi, dönemin en modern ordularını dize getiren, “Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihe nakşeden şanlı bir destandır. ‘’Çanakkale’’ bugünümüzü inşa eden, maziye kahramanlığı nakşeden, bu toprakları bize ebedi vatan yapan zaferin adıdır.

Kahraman askerlerimizin imanı ve azmi, milletimizin üstün fedakarlıklarıyla Çanakkale’de elde edilen başarı, İstiklal Harbimizi zafere ulaştıracak direniş muştusunu yakmıştır. Terör örgütlerine ve arkalarındaki odaklara karşı yürüttüğümüz beka mücadelesinde, devlet olarak en büyük güç kaynağımız tıpkı bir asır öncesinde olduğu gibi yine milletimizin imanı, inancı, vatan ve bağımsızlık sevdasıdır.

Bizlere düşen en büyük sorumluluk, kahraman ecdadımızın bizlere mirası bu vatana layıkıyla sahip çıkmak için, Çanakkale Savaşlarındaki ruhu, heyecanı, azmi, kararlılığı bugün de kalbimizde hissetmektir.

Çanakkale şehitlerinin torunları olarak, istiklalimizden, istikbalimizden ve özgürlüğümüzden hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz. 15 Temmuz gecesi FETÖ ihanet çetesine karşı sergilenen kahramanlıklar Çanakkale ruhunun bu topraklarda ne kadar diri, ne kadar canlı olduğunu bir kez daha göstermiştir. Türkiye bundan 107 sene önce birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yedi düvele Çanakkale’yi nasıl dar etmişse, bugün de terör örgütleri üzerinden uygulanmak istenen senaryoları bozacak kudrete sahiptir.

Bu düşüncelerle Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde “Bir gül bahçesine girercesine” toprağa düşen kınalı kuzularımızı, bu toprakları bize emanet eden tüm şehitlerimizi rahmetle, şükranla anıyorum.” Ruhları şad mekanları cennet olsun.” Dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.