DOLAR 32,3332 % 0.24
EURO 35,0919 % -0.13
GRAM ALTIN 2.301,21 % 1,04
ÇEYREK A. 3.762,48 % 1,04
BITCOIN 2.281.749 0.271
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KSÜ’de Gerçekleştirilen Konferansta Lojistik Sektörünün Dünü Bugünü ve Yarını Konuşuldu

Son Güncelleme :

29 Mart 2022 - 21:20

/ kez okundu.
KSÜ’de Gerçekleştirilen Konferansta Lojistik Sektörünün Dünü Bugünü ve Yarını Konuşuldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGİM), Kariyer Girişimcilik ve İnovasyon Öğrenci Topluluğu ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik işbirliğiyle ‘Lojistik Sektörünün Dünü Bugünü ve Yarını’ konulu konferans düzenlendi.

KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmasını üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can yaptı. Kariyer ve tecrübe paylaşımlarının yapıldığı faaliyetleri önemsediklerini ve desteklediklerini ifade eden Rektör Can, sektörden isimlerin tecrübe paylaşımlarının öğrencilerin kariyer hedeflerine ışık tuttuğunu söyledi.

Konferansın konuşmacısı Mehmet Özal’a üniversitemizin davetine icabetleri için teşekkür eden Rektör Can, konferansın faydalı olması temennisiyle konuşmasını tamamladı.

KAGİM Müdürü Doç. Dr. Hayrettin Keskingöz ise kısa bir konuşma gerçekleştirerek, programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından Ekol Lojistik İcra Kurulu Üyesi Mehmet Özal, ‘Lojistik Sektörünün Dünü Bugünü ve Yarını’ konulu konferans sunumunu gerçekleştirirken, kariyer süreçlerini katılımcılarla paylaştı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.