DOLAR 32,5949 % 0.37
EURO 34,7339 % -0.05
GRAM ALTIN 2.494,34 % 0,40
ÇEYREK A. 4.078,25 % 0,40
BITCOIN 2.026.923 0.908
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KSÜ, Salon Futbolu 1. Lig Müsabakalarına Ev Sahipliği Yapıyor

Son Güncelleme :

16 Mart 2022 - 11:15

/ kez okundu.
KSÜ, Salon Futbolu 1. Lig Müsabakalarına Ev Sahipliği Yapıyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Ünilig Erkek Salon Futbolu 1. Lig grup müsabakaları Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ev sahipliğinde KSÜ Atatürk Spor Merkezi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştiriliyor.

14-15-16 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek müsabakalarda KTO Karatay Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi ve Harran Üniversitesi takımları mücadele ediyor.

Erkek Salon Futbolu 1. Lig grup müsabakaları açılış seremonisi KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ın teşrifleriyle Atatürk Spor Merkezi Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Ünilig Salon Futbolu 1. Lig grup müsabakalarının Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can, 3 gün boyunca 4 takım ve 56 sporcunun mücadele edeceği müsabakaların bütün takımlar için verimli geçmesi temennisinde bulundu.

Kahramanmaraş’ın ve KSÜ’nün sahip olduğu fiziki, teknik ve sosyal altyapı ile son yıllarda çok sayıda büyük spor organizasyonuna ev sahipliği yaptığını belirten Rektör Can, “KSÜ olarak Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun bu yöndeki taleplerini karşılamaya her zaman hazırız. Bütün sporcularımızın üniversitemiz ve şehrimizde bulundukları süreyi sorunsuz bir şekilde geçirmeleri için gerekli bütün tedbirleri alıyoruz.” diye konuştu.

Sporun birleştirici gücüne vurgu yapan Rektör Can, önemli olanın kazanmak ya da kaybetmek değil dostça mücadele etmek olduğunu söyledi.

Ünilig Erkek Salon Futbolu 1. Lig grup müsabakalarında mücadele eden bütün takımlara başarılar dileyen Rektör Can, müsabakaların herhangi bir sakatlık yaşanmadan tamamlanması dilekleriyle konuşmasını tamamladı.

Grup müsabakalarının ilk gün maçlarında Harran Üniversitesi KTO Karatay Üniversitesini 4-2’lik skorla geçerken, Doğu Akdeniz Üniversitesi Gaziantep Üniversitesini 6-1 mağlup etti.

Ünilig Erkek Salon Futbolu 1. Lig grup müsabakaları 15 Martta gerçekleştirilecek; Doğu Akdeniz Üniversitesi- Harran Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi-KTO Karatay Üniversitesi ve 16 Martta gerçekleştirilecek; Harran Üniversitesi-Gaziantep Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi- KTO Karatay Üniversitesi karşılaşmalarıyla tamamlanacak.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.