DOLAR 32,3256 % 0.22
EURO 35,1131 % -0.07
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.305.512 1.775
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KSÜ, Gaziantep’te Üniversite Adaylarıyla Buluştu

Son Güncelleme :

09 Aralık 2015 - 16:06

/ kez okundu.
KSÜ, Gaziantep’te Üniversite Adaylarıyla Buluştu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Üniversitemizin bölgede ve ülke genelinde tanınırlığını arttırmak ve üniversite adaylarını kaliteli eğitimle buluşturmak amacıyla yürütülen tanıtım faaliyetlerimiz yurtiçi ve yurt dışı tanıtımlarla sürerken, üniversitemiz son olarak Gaziantep’te yükseköğretim etkinliğine katıldı.

 

Gaziantep Zeugma Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen Educaturk Gaziantep Yükseköğretim Etkinliği’ne üniversitemizin yanı sıra, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden çok sayıda devlet ve vakıf üniversitesi katıldı.

 

Özellikle lise 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı etkinlikte, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi standı yoğun ilgi gördü. KSÜ tanıtım ekibinde yer alan Genel Sekreter Yardımcısı Mithat Karasalan, Şube Müdürü Abdurrahman Saltalı ve Arş. Gör. Yasemin Aslantürk, standı ziyaret eden üniversite adaylarına KSÜ hakkında bilgilendirme yaparken, standı ziyaret eden öğrencilere tanıtım broşürü ve hediyeler takdim etti.

 

3-4 Aralık 2015 tarihlerinde gerçekleşen etkinliği iki günde 20 bin kişi ziyaret etti.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.