DOLAR 32,5481 % -0.01
EURO 34,8257 % -0.16
GRAM ALTIN 2.431,19 % 0,04
ÇEYREK A. 3.974,99 % 0,04
BITCOIN 64.554,12 -2.838
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 28°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta suçüstü yakalanan 12 uyuşturucu satıcısı tutuklandı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu satarken suçüstü yakalanan 12 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik yürüttüğü çalışmalarda 12 şüpheliyi uyuşturucu alışverişi esnasında yakaladı.

Şüphelilerin ikamet ve araçlarında narkotik köpeği “Alfi” ile arama yapıldı. Aramalarda şüphelilerin üzerinde yakalanan uyuşturucu maddelerle aynı özellikte uyuşturucu; paketleme aparatları, 3 adet tabanca, 2 adet hassas terazi ve suç geliri para ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlanan C.G, U.Ç, A.Ç, B.A, F.Y, S.A, Z.A, A.G, M.H, M.P, İ.N. ve M.D. sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklandı.

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu satarken suçüstü yakalanan 12 şüpheli tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik yürüttüğü çalışmalarda 12 şüpheliyi uyuşturucu alışverişi esnasında yakaladı. Şüphelilerin ikamet ve araçlarında narkotik köpeği “Alfi” ile arama yapıldı. Aramalarda şüphelilerin üzerinde yakalanan uyuşturucu maddelerle aynı özellikte uyuşturucu; paketleme aparatları, 3 adet tabanca, […]

28 Mart 2022 - 19:13 kez okundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.