Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Ana Sayfa Asayiş, Manşet 7 Mart 2022 167 Görüntüleme

KAHRAMANMARAŞ’TA 23 ŞÜPHELİ ŞAHISTAN, 24 ADET SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son bir haftalık çalışmasında; 23 şüpheli şahıs 24 adet silahla birlikte suçüstü yakalandı. Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, yoğun şekilde suç ve suçluyla mücadelesi kapsamında, havaya ateş eden, çoğunluğu sabıkalı silah taşıyan ve olaylarda silah kullanmaya yeltenen kişilere fırsat verilmedi.

Son bir hafta içinde yapılan çalışmalarda, sokak üzerinde silah taşırken 16 kişi suçüstü, ikametinde, aracında ve işyerinde silah ele geçirilen 7 kişi yakalandı. 2 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet ruhsatsız tüfek, 15 adet kurusıkı tabanca olmak üzere toplam 24 adet silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Park ve bahçelerde yapılan denetimlerde 5 şahıs üzerinden suçta kullanılabilecek bıçaklar ele geçirildi. Bu bıçaklara el konularak, şahıslara emre aykırı davranıştan işlem yapıldı. Silahla yakalanan 23 şahsa da adli ve idari işlem yapıldı.

Ateşli silahlarla vatandaşlarımızın huzur ve sükûnetini bozan, havaya ateş eden şahıslara yönelik etkin mücadele yürütülerek, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için her türlü tedbir alınmaya devam edilecektir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Kahramanmaraş Web Tasarım | Proturk.Net Kahramanmaraş Beyaz Eşya Servisi Kahramanmaraş Buzdolabı Servisi Kahramanmaraş Çamaşır Makinesi Servisi Kahramanmaraş Bulaşık Makinesi Servisi Kahramanmaraş Klima Servisi Kahramanmaraş Kombi Servisi Kahramanmaraş Petek Temizleme