DOLAR 32,5700 % 0.24
EURO 34,9811 % -0.02
GRAM ALTIN 2.449,73 % 0,55
ÇEYREK A. 4.005,31 % 0,55
BITCOIN 64.506,25 0.414
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’lı İyiler Kadınlar Gününde Bir Araya Geldi

Son Güncelleme :

08 Mart 2022 - 20:33

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’lı İyiler Kadınlar Gününde Bir Araya Geldi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, Demokrasi Meydanı’nda kutlama programı düzenledi. Çin zulmüne uğrayan Uygur Türkü kadınlar için 8 dakikalık saygı duruşunda bulunulduğu programda konuşan İYİ Parti Kahramanmaraş Kadın Politikaları Başkanı Av. Çiğdem Kekeç, “Son 20 yılda ülkemizde katledilen kadın sayısı 8 bine dayandı. Kadına şiddet ve kadın cinayetlerindeki artış katliam sınırında. Adeta kadınların yaşam mücadelesi verdiği gizli bir savaşın içindeyiz” dedi.

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, Demokrasi Meydanı’nda kutlama programı düzenledi. Çin zulmüne uğrayan Uygur Türkü kadınlar için 8 dakikalık saygı duruşunda bulunulduğu programda konuşan İYİ Parti Kahramanmaraş Kadın Politikaları Başkanı Av. Çiğdem Kekeç, “Son 20 yılda ülkemizde katledilen kadın sayısı 8 bine dayandı. Kadına şiddet ve kadın cinayetlerindeki artış katliam sınırında. Adeta kadınların yaşam mücadelesi verdiği gizli bir savaşın içindeyiz” dedi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlanıyor. Hiçbir özel günü boş geçmeyen İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı bu özel günde de kutlama programı düzenledi. Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen programa; İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel, İl Başkan Yardımcıları; Süleyman İpbüken, İrem Kazancı Çınar, Elmas Apaydın, İYİ Parti Kahramanmaraş Kadın Politikaları Başkanı Av. Çiğdem Kekeç, İYİ Parti il Kadın Politikaları Teşkilat Başkanı Ayla Çiftçi, Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, İyi Parti Onikişubat Kadın Politikaları Başkanı Şenay Tanır, İyi Parti Dulkadiroğlu Kadın Politikaları Başkanı Hacer Kahveci ile partililer katıldı. Çin zulmüne uğrayan Uygur Türkü kadınlar için 8 dakikalık saygı duruşuyla başlayan program, günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmaların ardından Partililerin meydandan geçen kadınlara çiçek takdimiyle son buldu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.