DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.100.964 -1.19
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İpekyolu Kariyer Günleri’ne Alpedo Kervan Lezzet Grubu Damgası

Son Güncelleme :

12 Mart 2022 - 16:18

/ kez okundu.
İpekyolu Kariyer Günleri’ne Alpedo Kervan Lezzet Grubu Damgası
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İpekyolu Kariyer Günleri’ne Alpedo Kervan Lezzet Grubu Damgası
Gaziantep Üniversitesi tarafından düzenlenen İpekyolu Kariyer Günleri’nde Alpedo Kervan Lezzet Grubu’nun standı yoğun ilgi gördü. Kahramanmaraş Dondurması kesimi ve binlerce ziyaretçiye dondurma ikramının yapıldığı etkinlikte, Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu gençlere Kahramanmaraş Dondurması ve Gastronomi üzerine seminer verdi.


Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ev sahipliğinde düzenlenen İpekyolu Kariyer Fuarı’nda, Gaziantep Üniversitesi ve İstiklal Üniversitesi’nin paydaşı olarak katılan Alpedo Kervan Lezzet Grubu, fuara damga vurdu. 200 kilogramlık çengel Kahramanmaraş Dondurmasının kesildiği Alpedo Kervan standında, Kahramanmaraş dondurmasını tatmak isteyen ziyaretçiler uzun kuyruklar oluşturdu. Dondurma şovunun ardından Alpedo Kervan Lezzet Grubu’nun sektördeki başarısı, Kahramanmaraş Dondurması ve Gastronomi üzerine katılımcılara seminer veren Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, katılımcıları Kahramanmaraş’a davet etti.


“TÜRKİYE’NİN 135 BİN NOKTASINDAYIZ!”


Fuarda gerçekleştirdikleri dondurma şovu hakkında açıklamalarda bulunan i Kervancıoğlu, “Kahramanmaraş, dünyaca ünlü bir dondurma şehri. Biz de Alpedo Kervan Lezzet Grubu olarak Türkiye’nin her yerindeyiz. Türkiye’nin 135 bin noktasında dondurmamızı beğeniye sunuyoruz. Dondurmamızı ve yöresel lezzetlerimizi tanıtmak için zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin var gücümüzle çalışıyoruz. 11 – 12 Mart tarihlerinde de Gaziantep Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen İpekyolu Kariyer Fuarı’nda yerimizi aldık. Kahramanmaraş’ımızı, yöresel lezzetlerimizi ve dondurmamızı tanıtıyoruz. Burada üniversite öğrencilerimize ve fuarı ziyarete gelen vatandaşlarımıza Kahramanmaraş Dondurmamızı kestik ve ikram ettik. Fuar organizasyonunda emeği geçenlere ve paydaşımız Gazi Üniversitesi ile İstiklal Üniversitesi’ne teşekkür ediyorum dedi.”


“GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZDİR”


Kendilerini Kahramanmaraş’ın gönüllü turizm elçisi ilan ettiklerini belirten Kervancıoğlu, günün son etkinliği Gastronomi seminerine ilişkin şöyle konuştu: “Türkiye’nin her yerinden gelen öğrenciler ve ziyaretçilere Alpedo Kervan Lezzet Grubu’nun başarı yolculuğunu anlattık. Kahramanmaraş ve Gastronomi üzerine tecrübelerimizi paylaştık. Özellikle gastronomi sektöründe bulunmak isteyen arkadaşlarımıza, hayatları boyunca rehberlik edecek bilgiler aktardık. Bunun yanında Kahramanmaraş mutfağı üzerine konuştuk. Katılımcı arkadaşları, Kahramanmaraş’ı daha yakından tanımaları için kahraman şehrimize davet ettik. Gençlerimize faydalı olabilecek bilgiler aktarmaya çalıştık. Gençlerimiz, bizim için çok değerli. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. O yüzden bildiklerimizi gençlerimizle paylaşıyoruz ki onlar da öğrendiklerine bir şeyler katıp sonraki nesle kültürümüzü, değerlerimizi aktarabilsinler. Ben bu nedenle sektör temsilcileriyle gençlerimizi buluşturan etkinlikleri çok önemsiyorum. 2 gün süren İpekyolu Kariyer Fuarı, bizim için dolu dolu geçti, diyebilirim.”


11 -12 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen fuar boyunca Alpedo Kervan Lezzet Grubu tarafından ziyaretçilere yaklaşık 1 ton Kahramanmaraş dondurması ikram edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.