DOLAR 32,3317 % 0.24
EURO 35,0963 % -0.12
GRAM ALTIN 2.297,14 % 0,86
ÇEYREK A. 3.755,83 % 0,86
BITCOIN 2.299.479 1.346
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Hayrettin Güngör, Her Bir Meslek Altın Değerinde

Son Güncelleme :

27 Mart 2022 - 16:27

/ kez okundu.
Hayrettin Güngör, Her Bir Meslek Altın Değerinde
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Berberler ve Kuaförler Güzellik Uzmanları Odası tarafından düzenlenen ‘Kahramanmaraş Hair Fest’ yarışmasına katılan Başkan Güngör, “Meslekleri tanıtmak ve o mesleğin içindeki kişilerin rekabetine tanıklık etmek açısından bu tür organizasyonları çok değerli buluyorum. Burada mücadele eden tüm berber ve çıraklarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Berberler ve Kuaförler Güzellik Uzmanları Odası tarafından düzenlenen ‘Kahramanmaraş Hair Fest’ yarışmasına katıldı. Hairstylist Ahmet Veysel koordinatörlüğünde gerçekleşen yarışmada berberler ve çıraklar kıyasıya mücadele etti. Toplamda 32 farklı şehirden 60’ın üzerinde berberin mücadele ettiği yarışmayı bölge şehirlerden gelen oda başkanları ve vatandaşlar da takip etti.

Bu Tür Organizasyonları Değerli Buluyorum

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışmayı takip eden Başkan Güngör, “Bir mesleğin çıraklığı ve kalfalığı yoksa kesinlikle ustalığı da yoktur. Bu bir süreçtir. Bir meslek sahibi olmak dünyadaki en kıymetli işlerden bir tanesidir. Değerli genç kardeşlerimiz de bugün burada berberlik hünerlerini bizlere gösterdiler. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Her bir mesleğimiz bizler için altın değerinde. Bu tür organizasyonları da çok değerli buluyorum. Meslekleri tanıtmak, o işin içindeki kişilerin mücadelelerine tanıklık etmek çok önemli. Burada mücadele eden tüm berber ve çıraklarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.