DOLAR 32,6033 % 0.39
EURO 34,8190 % 0.23
GRAM ALTIN 2.499,38 % 0,60
ÇEYREK A. 4.086,48 % 0,60
BITCOIN 2.117.603 5.381
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Güngör MKYK Üyesi Ceylan’la Teşkilatla Buluştu

Son Güncelleme :

23 Nisan 2022 - 14:50

/ kez okundu.
Güngör MKYK Üyesi Ceylan’la Teşkilatla Buluştu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, çeşitli ziyaretler için şehre gelen AK Parti MKYK üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile birlikte AK Parti teşkilatlarıyla bir araya geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, çeşitli ziyaretler için şehre gelen AK Parti MKYK üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile birlikte AK Parti İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlıklarını ziyaret etti. Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile birlikte teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Başkan Güngör, “Partimizin MKYK üyesi ve Çorum Milletvekili Sayın Ahmet Sami Ceylan’ı şehrimizde misafir ediyoruz. Sayın milletvekilimizle partimizin il başkanları ve teşkilatımızın üyeleriyle bir araya geldik. MKYK üyemiz Sayın Ahmet Sami Ceylan’ı şehrimizde misafir etmekten duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.