DOLAR 32,5093 % 0.18
EURO 34,8157 % 0.25
GRAM ALTIN 2.486,86 % 1,00
ÇEYREK A. 4.066,02 % 1,00
BITCOIN 2.019.634 -3.061
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Görgel, Fuarlar Kahramanmaraş’ın gelişimi açısından çok önemli!

Son Güncelleme :

17 Kasım 2022 - 20:58

/ kez okundu.
Görgel, Fuarlar Kahramanmaraş’ın gelişimi açısından çok önemli!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta bu yıl 8’incisi düzenlenen Kahramanmaraş Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi.
Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarına katılan Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Av. Fırat Görgel, Hem firmaların hem de vatandaşların fuara yoğun ilgili gösterdiğini söyledi.
Başkan Görgel, “Gerçekten güzel bir fuar olmuş. Hem firmalar hem de vatandaşlarımız fuara yoğun ilgili gösteriyor. Burada Kahramanmaraş’ın kendine özgü kendine has ürünleri sergileniyor. Fuarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Firmalarımız burada ürünlerini tanıtma fırsatını buluyorlar. Bu tür fuarların Kahramanmaraş’ın gelişimi açısından çok önemli olduğuna inanıyorum. Geçen haftalarda tekstil makineleri fuarını yaptık. Orada da gayet güzel bir fuar olmuştu. Tarım fuarı da böyle gerçekten bol katılımlı bir fuar oluyor.”dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.