DOLAR 32,5979 % 0.25
EURO 34,7821 % 0.32
GRAM ALTIN 2.404,68 % -1,16
ÇEYREK A. 3.931,65 % -1,16
BITCOIN 66.048,01 0.246
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Gaziantep’te Katliam Gibi Zincirleme Kaza 16 ölü, 21 yaralı

Gaziantep’te devrilen yolcu otobüsü kayarak, başka bir trafik kazası nedeniyle olay yerinde bulunan itfaiye, ambulans ve canlı yayın aracına çarptı. Feci kazada ilk belirlemelere göre 16 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı. Hayatını kaybedenler arasında 3 itfaiye personeli, 4 sağlık personeli ve 2 gazeteci yer alıyor.

Tarsus-Adana- Gaziantep Otoyolu’nda bir aracın şarampole devrildiği kaza nedeniyle bölgeye ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Yoldan geçen canlı yayın aracındaki gazeteciler de kazazedelere yardım etmek için yol kenarında durdu.

DEVRİLİP KAYAN OTOBÜS, EKİPLERE ÇARPTI
Kaza yerinden yaklaşık 200 metre geride devrilen ve kayan yolcu otobüsü, müdahale eden ekiplere ve İhlas Haber Ajansının (İHA) canlı yayın aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle ortalık savaş alanına döndü.

16 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
Gaziantep Valisi Davut Gül, kaza yerine gelerek incelemede bulundu. Gül, saat 10.45 sıralarında bir binek aracın kaza yaptığını, ekiplerin müdahale ettiği kazadan 200 metre geride otobüsün devrildiğini, bu aracın kayarak kurtarma ekiplerine çarptığını söyledi. Vali Gül, açıklamasında, “İlk belirlemelere göre 15 vefat eden vatandaşımız var, aralarında 3 itfaiye personeli, 2 sağlık personeli, 2 gazeteci var. 22 kişi ise yaralandı” ifadelerini kullandı. Bu açıklamadan bir süre sonra, hayatını kaybedenlerin sayısı 16’ya yükseldi.

Gül, kaza nedeniyle kapanan TAG Otoyolu’nun Nizip istikametine doğru kısmının kontrollü olarak ulaşıma açıldığını söyledi.

BAKAN SOYLU: ALLAH RAHMET EYLESİN
Gaziantep’teki kazayla ilgili “Başımız sağ olsun” sözleriyle taziyelerini ileten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bilgilendirmelerde bulundu. Bakan Soylu, “Gaziantep Nizip Otoyolunda kazaya müdahale eden 112 Sağlık, İtfaiye ve Polis ekiplerine çarpan otobüsün yan yatması sonucu ilk belirlemelere göre; 2 Sağlık Görevlisi, 2 İHA Muhabiri, 3 İtfaiyeci, 8 yolcu olmak üzere toplam 15 vatandaşımız hayatını kaybetti. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Valimiz, Emniyet Müdürümüz kaza yerindeler. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin, yaralılarımıza acil şifalar nasip eylesin.” dedi.

Gaziantep’te devrilen yolcu otobüsü kayarak, başka bir trafik kazası nedeniyle olay yerinde bulunan itfaiye, ambulans ve canlı yayın aracına çarptı. Feci kazada ilk belirlemelere göre 16 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı. Hayatını kaybedenler arasında 3 itfaiye personeli, 4 sağlık personeli ve 2 gazeteci yer alıyor. Tarsus-Adana- Gaziantep Otoyolu’nda bir aracın şarampole devrildiği kaza nedeniyle […]

20 Ağustos 2022 - 11:18 kez okundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.