DOLAR 32,3862 % 0.19
EURO 35,1055 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,14 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,23 % 0,25
BITCOIN 2.288.933 0.077
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Finalden il birincisi Türkiye 12. Çıktı

Son Güncelleme :

21 Temmuz 2022 - 6:52

/ kez okundu.
Finalden il birincisi Türkiye 12. Çıktı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bulunan Final Eğitim Kurumlarından Üniversite sınavında Türkiye 12. Kahramanmaraş İl birincisi çıktı.


Mehmet Eren Şahin isimli öğrenci Final de çalışarak büyük bir başarıya imza attı.
Final Eğitim Kurumları il sorumlusu İbrahim Gülsu, kurumlarının 2022 YKS başarısını kamuoyuna duyurmak için basın toplantısı yaptı. Basın toplantısında aşağıdaki açıklamalarda bulundu:
“Final Eğitim Kurumları 42 yıldır ülkemizin eğitimine katkıda bulunan, yetiştirdiği milyonlarca öğrencisiyle bugün ülkesine hizmet eden bir marka kurumdur.


Bugün; okul, kurs, etüt merkezi adıyla ülkemizin her tarafında fedakârca çalışan yüzlerce kurumumuz, çocuklarımızı geleceğe hazırlamanın gururunu yaşıyor.
Kahramanmaraş’ta da 25 yıldır okul ve kurs olarak eğitim hizmetimize devam ediyoruz.
Final, başarının tesadüf olmadığına; çalışmanın, izlemenin başarı getirdiğine inanan bir kurum.
Bu inançla, Kahramanmaraş’ta öğrencilerini geleceğe hazırlamada hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan bir Anadolu markası. İlimizde yirmi beş yıldır var olmamız kurumsallaştığımızın bir göstergesidir.
Bu süre içerisinde Kahramanmaraş’ta da Türkiye 3.sü, TYT il birincilikleri ve yüzlerce derece çıkarttık. Bugün de Türkiye 12.si ve il birincisini çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca ilk yirmi binde, değişik puan türlerinde elli iki derece çıkartılmıştır.


Bu mutluluğu bize yaşatan Mehmet Eren Şahin’e, Mehmet Eren’in yetişmesinde katkısı olan; özellikle annemize, babamıza; ilkokuldan itibaren çocuğumuza emeği geçen öğretmenlere, sınava hazırlık sürecinde bu başarıya katkıda bulunan Final Vip ekibindeki değerli idarecilerimize, öğretmenlerimize ve rehberlik servisimize teşekkür ederiz.
Mehmet Eren kardeşimize de eğitim hayatında, iş hayatında başarılar dileriz. Özellikle de ailesine, çevresine, ilimize ve bize bu mutluluğu yaşattığı için Eren’e teşekkür ederiz.” Dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.