DOLAR 32,3256 % 0.22
EURO 35,1131 % -0.07
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.305.512 1.775
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Dondurmanın kralı ALPEDO şimdide Kanada’da!

Son Güncelleme :

06 Haziran 2022 - 14:11

/ kez okundu.
Dondurmanın kralı ALPEDO şimdide Kanada’da!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dondurmanın Kralı Alpedo, Kanadalı iş insanlarıyla büyük bir anlaşmaya imza attı.
Kanada’dan Kahramanmaraş’a gelen iş insanları, Alpedo – kervan lezzetleri fabrikasında Maraş dondurmasının üretimi hakkında bilgiler aldı.


Maraş dondurmasının ülkelerinde de olmasından duyduklarının mutluluğunu dile getiren iş insanları, bu lezzetlerin Kanada’da olacağından dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Kanadalılar, daha sonra Kervanhan’daki şehrin gastronomisindeki lezzetleri tattı.


“Ülke değerine ve Alpedo markasına büyük katkı sağlayacak”


Kanada ile yapılan anlaşma sonrası açıklamada bulunan Alpedo Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu şu ifadelere yer verdi: “ Alpedo’nun Kanada da olmasının ülke değerine ve Alpedo markamıza büyük katkı sağlayacak. Alpedo’yu en iyi şartlarda temsil edeceklerine yürekten inanıyoruz. Kanada gibi birçok ülke ile bayilik sözleşmesi imzalayarak Alpedo’nun bir dünya markası olarak pazarda büyük pay sahibi olacağına inanıyoruz. Bu anlamda yeni sözleşmeler yapılacak. Başta Alpedo ailesi olmak üzere bu markayı seven ve bu markayı bu yolda destekleyen herkese sonsuz teşekkürler ediyoruz. Biliyorsunuz biz kendimizi kentin tanıtım elçisi olarak adadık. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.