DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.100.964 -1.19
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Doğan Murat Kılıç : İyi parti iktidarıyla doktorlarımız hak ettiği değeri görecekler!

Son Güncelleme :

14 Mart 2022 - 21:02

/ kez okundu.
Doğan Murat Kılıç : İyi parti iktidarıyla doktorlarımız hak ettiği değeri görecekler!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı av. Doğan Murat Kılıç, İyi parti iktidarıyla doktorların hak ettiği değeri göreceklerini söyledi.
Başkan Kılıç, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlayıp tatlı ikramında bulundu.
“Emekçi doktorlarımızın sağlık çalışanlarımızın tıp bayramını kutladık”
Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Doğan Murat Kılıç şu ifadelere yer verdi, “Beni Türk Hekimlerine emanet edin diyen Liderden, verilen maaşları beğenmiyorlarsa ülkeyi terk edip bırakıp gitsinler biz başka doktorlar istihdam ederiz diyen lidere. Evet, bugün 14 Mart Tıp Bayramı emekçi doktorlarımızın sağlık çalışanlarımızın tıp bayramını kutlayıp tatlı ikramında bulunduk. Pandemi sürecin de en çok yorulan en fazla risk altında olan sağlık çalışanlarımıza hak ettiği değerlerinin İYİ Parti iktidarıyla geleceğinin sözünü Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in selamıyla beraber ilettik.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.