DOLAR 32,5440 % 0.26
EURO 34,8902 % 0.35
GRAM ALTIN 2.475,71 % 0,54
ÇEYREK A. 4.047,78 % 0,54
BITCOIN 2.019.687 -3.922
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

CHP Kahramanmaraş’ta Yalan Söyleyen Kim!

Son Güncelleme :

08 Eylül 2022 - 15:33

/ kez okundu.
CHP Kahramanmaraş’ta Yalan Söyleyen Kim!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Geçtiğimiz hafta basın toplantısı yapan CHP Milletvekili Ali Öztunç, Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşak’ın bitmeyeceğini iddia ederken; bugün CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, “İnşaat mühendisi olarak bu kadar sürede bile bunu yapmış olmaları çok güzel bir olay. Ellerine sağlık, teşekkür ediyoruz” dedi. Proje ise 90 günlük yapım süresinin ardından 9 Eylül Cuma (yarın) hizmete açılıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör tarafından 90 günde tamamlanma sözü verilen Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşağı, 9 Eylül Cuma günü trafiğe açılıyor. 210 günlük yapım süresine rağmen 90 günde trafiğe açılacak olan yatırım, muhalefetin de dengesini bozdu. Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş’ta basın toplantısı yapan CHP Milletvekili Ali Öztunç projenin tamamlanamayacağını iddia ederek, “Tevfik Kadıoğlu Bulvarı için son 7 gün diyor değil mi? 7 gün sonra göreceğiz bitecek mi bitmeyecek mi. Dilime fena düşeceksin. Bütün ülkeye reklam yapacam. Bilboardlara çıkacam. Milletle dalga geçiyorlar, millete yalan söylüyorlar” ifadelerini kullanmıştı.

Öztunç Bitmez, Ateş Bitti Diyor
Bugün alanda açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Ünal Ateş ise, “Alanda çalışan herkesin eline emeğine sağlık. Çok ciddi ve hummalı bir çalışma var. Ben bu yaşıma geldim Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin böyle bir çalışmasını görmemiştim. İnşaat mühendisi olarak bu kadar sürede bile bunu yapmış olmaları çok güzel bir olay. Ellerine sağlık, teşekkür ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

9 Eylül Cuma Günü Açılıyor
CHP Milletvekili Öztunç’un açıklamalarının aksine Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşağı, 90 günlük rekor bir sürede 9 Eylül Cuma günü saat 16.00’da açılıyor. 56 metre uzunluğunda tünel ve 610 metre uzunluğunda servis yollarını kapsayan proje, süresinde trafiğe açılıyor. Şehrin doğusu ile batısını birbirine bağlayan yatırımla bölgenin cazibesinin daha da artması bekleniyor. CHP Milletvekili Öztunç’un açıklamalarını gören vatandaşlar, “Proje 90 günde bitti, şimdi yalan söyleyen kim oldu!” diye soruyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.