DOLAR 32,3245 % 0.21
EURO 35,1555 % 0.02
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.288.589 -0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Büyükşehir’den Eğitime Bir Destek Daha

Son Güncelleme :

13 Eylül 2021 - 17:16

/ kez okundu.
Büyükşehir’den Eğitime Bir Destek Daha
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Her yıl binlerce vatandaşa “Dermankart” ofisleri aracılığıyla sosyal destek veren Büyükşehir Belediyesi, 2021 – 22 eğitim öğretim yılında öğrencileri de sevindirdi. Sosyal yardım alan ailelerin ilk ve ortaöğretimde eğitim gören çocuklarına toplamda 46 bin parça kırtasiye yardımı yapıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,sosyal belediyecilik uygulamalarıyla ihtiyaç sahibi ailelere ‘derman’ olmaya devam ediyor. “Dermankart” adı verilen ofisler aracılığıyla yapılan sosyal yardımlarla yeni eğitim öğretim yılında da öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçları karşılandı. İlk ve ortaöğretim yaş grubundaki öğrencilere muhtelif ürünlerden toplamda 46 bin okul malzemesi temin edildi. Çantadan, pastel boyaya kadar her türlü ihtiyacın düşünüldüğü sosyal destekler, minikleri de mutlu etti.

Vatandaşlarımızın Yanındayız

Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Alper Acar yapılan çalışmaya ilişkin, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’ün öncülüğünde bu senede kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelerin ilkokul ve ortaokullarda okuyan çocuklarına toplamda 46 bin parça olmak üzere kırtasiye malzemelerinde destek sağlıyoruz. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak öğrenci kardeşlerimize yeni öğretim döneminde sağlık ve başarı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.