DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
GRAM ALTIN 2.292,73 % 0,67
ÇEYREK A. 3.748,61 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Başkan Güngör: “Şehrimize Yakışır Bir Stadyum İnşa Edeceğiz”

Son Güncelleme :

11 Kasım 2022 - 20:51

/ kez okundu.
Başkan Güngör: “Şehrimize Yakışır Bir Stadyum İnşa Edeceğiz”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Stadyum alanlarında devam eden dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Güngör, “Hanefi Mahçiçek Stadyumu yerine yeni inşa edeceğimiz stadyum ve spor kompleksi için projemizi hazırladık. 9 Kasım tarihinde ihalemizi gerçekleştirdik ancak istekli olmadı. Süreci yeniden başlattık. İnşallah Ocak ayına kadar yeni ihalemizi gerçekleştirmiş olacağız. UEFA standartlarında olacak stadyumu şehrimize kazandıracağız” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehre kazandırılacak olan yeni stadyum ve spor kompleksinde devam eden süreçlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Hayrettin Güngör, “Şehrimizde 12 Şubat ve Hanefi Mahçiçek Stadyumlarımızın bulunduğu alanda Gençlik ve Spor Bakanlığımız iş birliğiyle dönüşüm çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu kapsamda, Gaziantep Yolu üzerinde bulunan Hanefi Mahçiçek Stadyumu yerine yeni inşa edeceğimiz stadyum ve spor kompleksi için projemizi hazırladık. 9 Kasım tarihinde ihalemizi gerçekleştirdik ancak istekli olmadı. Süreci yeniden başlattık. İnşallah Ocak ayına kadar yeni ihalemizi gerçekleştirmiş olacağız” diye konuştu.

Yeni Süreç Başlatıldı

Bölgenin spor kompleksine dönüştürüleceğini de açıklamalarına ekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “120 dönümlük alanı spor kompleksine dönüştürüyoruz. Bölgede amatör spor sahaları, bireysel spor salonları, yürüyüş yolları, olimpik havuz ve tesisler de yer alacak. Yeni stadyumumuz UEFA standartlarında olacak. Yeni ihale için de süreci hemen başlattık. Şehrimize yakışır bir stadyum inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.