DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
GRAM ALTIN 2.292,73 % 0,67
ÇEYREK A. 3.748,61 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN FIRAT GÖRGEL’İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Son Güncelleme :

27 Şubat 2022 - 17:24

/ kez okundu.
BAŞKAN FIRAT GÖRGEL’İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel Miraç kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Görgel mesajında şu ifadelere yer verdi;
Bu gece dirilişimizin anahtarı miracımız namaz lütfedildi. Bizleri rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu Miraç Gecesine eriştiren Rabbimize hamd-ü senalar olsun.


Yeryüzünün mübarek mekânlarından Mescid-i Harâm ve Mescid-i Aksâ’dan göklere uzanan bu kutlu yolda yürüyerek oradan da göklerin ilahi derinliklerine erişen Hz. Peygamberimizin şahsında, insanlığın önüne açılan büyük bir ufukla Allah’ın rahmetine, kudretine şahitlik, varlığın özüne ve anlamına yapılan bir yolculuk olan bu gece Miraç Kandilini hep birlikte idrak ediyoruz.


Tüm insanlığı ve toplumları yücelten değerlerle buluşarak, zamanın önemini idrak ve sorumluluk bilinci ile her türlü kötülüklerden arınma, yüce mertebelere ulaşma azminin yoğun yaşandığı bu Miraç gecesinde içtenlikle yapılan her dua kendimizi bulma ve bilmenin, yüce yaradanın huzuruna kabul edilmemizin en güzel yollarından biridir.


Hz. Peygamberimizin kişisel ve toplumsal hayatımızı kuşatan insanlık ve merhametini, adaletini, sabır ve metanetini, kerem ve cömertliğini, kısaca insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı onun yüce ahlâkıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme, arınma mevsimi olarak da görülen bu mübarek gecede; insanlık vazifelerimizi yerine getirmeye çalışmalı, varsa aramızdaki kırgınlıkları bertaraf etmeli, elimizi ve gönlümüzü uzatabileceğimiz herkese açmalı, sevgi ve gönül huzuru ortamının devamlı olmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani meziyetlerimizin her daim canlı tutulmasına gayret göstermeliyiz.


Dualarda buluşmak dileğiyle Miraç Kandili’miz mübarek olsun.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.