DOLAR 32,3436 % 0.24
EURO 35,1046 % -0.16
GRAM ALTIN 2.308,80 % 1,37
ÇEYREK A. 3.774,89 % 1,37
BITCOIN 2.290.157 2.479
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Bakan Varank Kahramanmaraş Demokrasi Meydanı’nda Gençlerle Buluştu

Son Güncelleme :

26 Mart 2022 - 16:37

/ kez okundu.
Bakan Varank Kahramanmaraş Demokrasi Meydanı’nda Gençlerle Buluştu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Demokrasi Meydanı’nda gençlerle bir araya gelen Bakan Varank, “Bugün ülkemizin geleceği olan değerli genç kardeşlerimizle bir araya geldik. Her zaman ifade ettiğimiz gibi ülkemiz gençlerimizin ellerinde yükselecek” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında Kahramanmaraş’a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile birlikte gençlerle buluştu. Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte Bakan Mustafa Varank’a Kahramanmaraş’ın tescilli lezzeti Maraş Paçası ikram edildi. Ardından gençlerle sohbet eden Bakan Varank, gelen soruları da yanıtladı.

Ülkemiz Gençlerimizin Ellerinde Yükselecek

Mustafa Varank, “Gençlerimizle bir araya gelmekten, sohbet etmekten duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Her zaman ifade ettiğimiz gibi ülkemiz gençlerimizin ellerinde yükselecek. Bu yüzden gençlerimiz bizler için çok değerli. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş’ta gençlere yönelik düzenlenen faaliyetlerden ve Gençlik Meclisi’nden bizlere bahsetti. Gerçekten Kahramanmaraş’ta gençlere yönelik düzenlenen bu faaliyetleri duymak bizleri çok mutlu etti. İnşallah genç kardeşlerimize yönelik düzenlenecek faaliyetler daha da artacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.